Επίσημα στη Σέμαρανγκ ο Ντράγκαν Τζουκάνοβιτς!

Επίσημα στον πάγκο της PSIS Σέμαρανγκ, επέστρεψε ο Ντράγκαν Τζουκάνοβιτς, αλλά και ο βοηθός του, Ζάρκο Κούρσιτς.
Αμφότεροι είναι έτοιμοι ενόψει του δεύτερου γύρου της BRI Liga 1 2021/2022.
Αύριο, 28 Δεκεμβρίου, θα βρίσκονται στην Ινδονησία και μετά τις ημέρες καραντίνας που προβλέπονται σε τέτοιες μετακινήσεις θα αναλάβουν τα νέα τους καθήκοντα.
Ο πρόεδρος του συλλόγου, Τζουνιάντο, δήλωσε ότι η έλευση των Ντράγκαν Τζουκάνοβιτς και Ζάρκο Κούρσιτς, είναι αποτέλεσμα της αξιολόγησης της διοίκησης του συλλόγου μετά τον πρώτο γύρο και ελπίζει ότι και οι δύο θα μπορέσουν να επιφέρουν αλλαγές στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Φέραμε τους προπονητές μας Ντράγκαν και Ζάρκο ώστε ο PSIS να είναι ακόμα πιο δυνατός στον δεύτερο γύρο. Αυτή είναι η ελπίδα μας. Επιπλέον, ο Ντράγκαν και ο Ζάρκο είναι έμπειροι και στο PSIS οπότε η προσαρμογή δεν είναι δύσκολη. Αυτό είναι επίσης το αποτέλεσμα της αξιολόγησης της διοίκησης μετά τον πρώτο γύρο και τι πρέπει να βελτιωθεί. Ένα από αυτά είναι να φέρουμε τους προπονητές Ντράγκαν και Ζάρκο.
Ας ελπίσουμε ότι η παρουσία των προπονητών Ντράγκαν και Ζάρκο θα μπορέσει να φέρει τον PSIS στην κορυφαία απόδοση ξανά όπως στην αρχή της περασμένης σεζόν. Αυτή είναι και η επιθυμία των υποστηρικτών τόσο του Panzer Blue όσο και του Snex που ζήτησαν να επαναφέρουν τον Ντράγκαν».

Ο διευθύνων σύμβουλος του PSIS, Yoyok Sukawi, είπε:
«Το σχέδιο είναι ότι ο Ντράγκαν και ο Ζάρκο θα πετάξουν στις 28 και μετά θα μπουν σε καραντίνα σύμφωνα με τους κανόνες που ισχύουν στην Ινδονησία. Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε ομαλά».