Μπάγερν: Ερευνώνται για οικονομικές παραβάσεις Καν, Σαλιχάμιτζιτς και Ρουμενίγκε

Ο εισαγγελέας του Μονάχου ξεκίνησε έρευνες εις βάρος των Όλιβερ Καν, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς (νυν στελέχη του Διοικητικού Συμβουλίου της Μπάγερν) και ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής της, Καρλ - Χάιντς Ρουμενίγκε, για παραβίαση κανονισμών του κατώτατου μισθού σε εργαζόμενους στο Bayern Campus, τις εγκαταστάσεις για τα τμήματα υποδομής των Βαυαρών.
Σε δικαστικές περιπέτειες έχουν μπλέξει οι Όλιβερ Καν, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς και Καρλ - Χάιντς Ρουμενίγκε (νυν και πρώην μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Μπάγερν), καθώς ελέγχονται από εισαγγελέα για πιθανές παραβάσεις των κανονισμών των κατώτατων μισθών στους εργαζόμενους του Bayern Campus, εγκαταστάσεων του συλλόγου που φιλοξενούν τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, αλλά και το γυναικείο τμήμα του συλλόγου.
Οι κατηγορίες έχουν να κάνουν με παρακρατήσεις και καθυστερήσεις μισθών, αλλά και μη πληρωμή υπερωριών, παραβιάσεις του νόμου που διώκονται ποινικά.
Την είδηση μετέφερε το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο "WDR aktuel" και αναμετέδωσαν τα γερμανικά ΜΜΕ. Φυσικά οι τρεις άνδρες δεν είναι οι μοναδικοί που είναι ύποπτοι στη συγκεκριμένη έρευνα, καθώς αν προχωρήσει η διαδικασία, η έρευνα θα πέσει και σε άλλα μέλη του διοικητικού συμβουλίου των Βαυαρών.
Στο παρελθόν ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής των Πρωταθλητών Γερμανίας (Ρουμενίγκε) είχε κατηγορηθεί για φοροδιαφυγή, ενώ ο πρώην πρόεδρος της Μπάγερν, Ούλι Χένες είχε φυλακιστεί για την ίδια παράβαση. Για την ώρα η Μπάγερν δεν έχει σχολιάσει το συγκεκριμένο γεγονός.
ΠΗΓΗ: sport24.gr