Le Parisien: «Σε προχωρημένες συζητήσεις Παρί ΣΖ-Ζιντάν»

Κοντά στο να αναλάβει το τιμόνι της Παρί Σεν-Ζερμέν είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν, σύμφωνα με την Le Parisien.
Ο Γάλλος σούπερ σταρ βλέπει «με καλό μάτι» το ενδεχόμενο να αναλάβει την Παρί ΣΖ.
Αντίθετα, μοιάζει αρνητικός στο να καθίσει στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις. Όλα αυτά, τη στιγμή που το μέλλον του Μαουρίσιο Ποκετίνο στην Παρί μοιάζει αβέβαιο.
Μάλιστα, ο Αργεντίνος κόουτς έχει δεχτεί ήδη κρούση από τη Γιουνάιτεντ την οποία και εξετάζει. Το γεγονός αυτό έχει αναγκάσει τη διοίκηση του συλλόγου του Παρισιού να ψάχνει τον αντικαταστάτη του, με τον Ζιντάν να είναι μια καλή επιλογή για τους ανθρώπους της Παρί.
Ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και άλλα μέλη του συμβουλίου έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τον Ποκετίνο ενώ θαυμαστής του είναι και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, αφότου οδήγησε την Τότεναμ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2019. Ο 49χρονος πρώην προπονητής της Τότεναμ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 με την Παρί όμως αυτό δεν αποκλείει να τον αφήσει να φύγει η Γαλλική ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι, όπως έκανε και το 2013 που άφησε τον Κάρλο Αντσελότι να πάει στην Ρεάλ αν και είχε συμβόλαιο μαζί του για έναν ακόμα χρόνο.
Η Παρί είναι πρωτοπόρος στην Ligue 1 με 11 πόντους διαφορά και ετοιμάζεται να προκριθεί στα νοκ-άουτ ματς του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά ο Ποκετίνο έχει επιφυλάξεις για το αν ο Γαλλικός σύλλογος τον βλέπει ως έναν μακροπρόθεσμο προπονητή.
Ο Ποκετίνο αρέσκεται σε πρότζεκτ με μεγάλη διάρκεια. Πέρασε 5,5 χρόνια στον τιμόνι των σπιρουνιών και παραμένει τεράστιος θαυμαστής της Πρέμιερ Λιγκ, που είναι πολύ πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα έναντι της Ligue 1, αναφέρει χαρακτηριστικά δημοσίευμα των Times για τον Ποκετίνο.