Οπαδοί της Χιμνάσια Λα Πλάτα ήθελαν να κλέψουν την καρδιά του Μαραντόνα!

Στις 25 Νοεμβρίου 2021, σαν σήμερα δηλαδή, συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την ημέρα που ο θρύλος του ποδοσφαίρου Ντιέγκο Μαραντόνα πέθανε, σε ηλικία 60 ετών.
Πριν από λίγες μέρες, ο γιατρός και δημοσιογράφος Νέλσον Κάστρο, που μόλις δημοσίευσε ένα βιβλίο για την κατάσταση της υγείας του «Πίμπε ντε Όρο» πριν από το θάνατό του, αποκάλυψε σε τηλεοπτική συνέντευξη ότι ο Μαραντόνα είχε ταφεί χωρίς την καρδιά του.
Εκπληκτικό νέο εκ πρώτης όψεως, δικαιολογημένο όμως από το γεγονός ότι ο εκλιπών ηγέτης της «Αλμπισελέστε» υποβλήθηκε σε αυτοψία, και τα όργανα, σε αυτές τις περιπτώσεις, φυλάσσονται τακτικά για εξετάσεις.
Όμως, δεν ήταν μόνο αυτό... Ο Νέλσον Κάστρο εξήγησε επίσης ότι μια ομάδα «μπάρας μπράβας» (οι σκληροπυρηνικοί) από τη Χιμνάσια Λα Πλάτα, οπαδοί του τελευταίου συλλόγου που προπόνησε ο Μαραντόνα, είχαν σχεδιάσει ένα είδος καταδρομικής επιχείρησης πέρυσι, για να κλέψουν την καρδιά του ειδώλου τους και να τη μετατρέψουν, πιθανώς, σε λείψανο.
Τελικά τα παράτησαν, αφού σε καμία περίπτωση δεν βρήκαν το θησαυρό που αναζητούσαν κατά τη μακάβρια επιχείρησή τους. Το πρόβλημα είναι ότι, στον απόηχο των αποκαλύψεων του Νέλσον Κάστρο, αργεντίνικο ΜΜΕ διευκρίνισε ότι καρδιά του Μαραντόνα εξακολουθεί να φυλάσσεται στο τμήμα ανατομίας της αστυνομίας, στη Λα Πλάτα, πολύ κοντά στα μέρη της Χιμνάσια και τους θερμόαιμους οπαδούς της.
Σύμφωνα με την Olé, οι αρχές αντιμετώπισαν πολύ άσχημα τη δημοσίευση αυτών των εμπιστευτικών πληροφοριών, καθώς έπρεπε να ενισχύσουν την ασφάλεια γύρω από το κτίριο όπου βρίσκεται η καρδιά του «Θεού». Ο οποίος, ένα χρόνο μετά το θάνατό του, εξακολουθεί να εξάπτει τα πάθη... naftemporiki.gr