Αντίθετος ο Ρικ Πάρι στην δημιουργία Β ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ

Αντίθετος με την δημιουργία Β ομάδων για τους συλλόγους της Πρέμιερ Λιγκ, είναι ο Ρικ Πάρι.
Ο Πρόεδρος της Αγγλικής Λίγκας και πρώην Γενικός Αρχηγός της Λίβερπουλ και Πρωταθλητής Ευρώπης του 2005, έχει μιλήσει αρκετές φορές για την επιθυμία του να κλείσει το οικονομικό χάσμα μεταξύ της Πρέμιερ Λιγκ και των υπολοίπως κατηγοριών, όμως τόνισε ότι η δημιουργία Β ομάδων δεν θα ήταν ένα θετικό βήμα.
Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, μίλησε πρόσφατα υπέρ της ιδέας, ισχυριζόμενος ότι θα ήταν «το καλύτερο για το Αγγλικό ποδόσφαιρο» λίγο λιγότερο από ένα χρόνο αφού ο διευθύνων σύμβουλος της Σίτι, Φεράν Σοριάνο, δήλωσε ότι «Δεν είναι αρκετά βιώσιμο. Απλώς δεν το βλέπω, και ανεξάρτητα από την άποψή μου, δεν είναι κάτι για το οποίο οι σύλλογοί μας έχουν ενθουσιασμό».

«Ειλικρινά, δεν το βλέπω καν στο τραπέζι. Έχω μιλήσει αρκετά για φρέσκες ιδέες, νέα σκέψη, χωρίς προκατασκευασμένες ιδέες, αλλά έχω μια προκατειλημμένη ιδέα για τις ομάδες Β και αυτό δεν είναι εντός των ορίων. Η δύναμη της EFL είναι ότι κάθε ένας από τους συλλόγους μας βρίσκεται στην καρδιά της κοινότητας. Οι σύλλογοί μας δίνουν σχεδόν τόση έμφαση στην κοινότητα όσο στην πρώτη ομάδα και σε ό,τι συμβαίνει στον αγωνιστικό χώρο.
Δεν πρόκειται για ομάδες Β που πέφτουν ξαφνικά με αλεξίπτωτο επειδή δεν μπορείτε να το αναπαράγετε αυτό, απλώς παρεξηγείτε τι είναι η πυραμίδα» δήλωσε ο Ρικ Πάρι.