Τυχερός ο ΟΦΗ, πήρε ισοπαλία από τον ΠΑΣ

Σε ένα ματς που ήταν ένα από τα καλύτερα στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος, ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στους "Ζωσιμάδες".
Εντυπωσιακή η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά προσέφερε πολύ ωραίο θέαμα, με την ισοπαλία να... κολακεύει τους φιλοξενούμενους.
Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο 12' με πέναλτι που κέρδισε ο Λάμπρου με τη χρήση του VAR και ο Νέιρα έκανε το 0-1. Στο 22' ο Μιλιντσεάνου με ωραία κίνηση και σουτ ισοφάρισε, ενώ στο 39' ο Περέα έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ ήταν καταιγιστικός και οι χαμένες ευκαιρίες μεγάλες: στο 56' σε νέα σέντρα του Σάλιακα κεφαλιά του Κάργα έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 60' ο Επασί έκανε την απόκρουση του αγώνα σε τετ-α-τετ με τον Μορέιρα. Ένα λεπτό αργότερα σε κόρνερ του Σάλιακα άλλη μια κεφαλιά από τον Κάργα πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 70' ο Σάλιακας γύρισε την μπάλα από δεξιά και ο Μορέιρα μόνος του δεν μπόρεσε να πλασάρει.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Ντομίνγκες, Μορέιρα, Σνάιντερ, Περέα (90'+4' Λιάσος), Μιλιντσεάνου (78' Τριάδης).
ΟΦΗ: Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Πασαλίδης (56' λ. τρ. Διαμαντής, 65' Κοροβέσης), Γιαννούλης, Νέιρα (83' Σελίμοβιτς), Γκαγιέγος, Μπαλογιάννης (65' Ντε Γκούζμαν), Ντουρμισάι, Λάμπρου, Φαν Ντάινεν (84' Γρίβας).