Σαν σήμερα το 2004: Με γκολ του Στολτίδη, ο Ολυμπιακός 1-0 την Λίβερπουλ

Σαν σήμερα το 2004 ο Ολυμπιακός πήρε μια σπουδαία νίκη, καθώς επικράτησε με 1-0 της Λίβερπουλ που εκείνη την σεζόν κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ!
Ο Ιεροκλής Στολτίδης στο 17' πέτυχε το γκολ των Πειραιωτών, ένα ιστορικό γκολ καθώς ήταν στο πρώτο εντός έδρας Ευρωπαϊκό ματς του Ολυμπιακού στο ολοκαίνουργιο Καραϊσκάκη!
Ένα Καραϊσκάκη να γνωρίζει μεγάλες πιένες σε μεγαλειώδη βραδιά για τον Ολυμπιακό στην ολοκαίνουργια -τότε- έδρα του. Πρώτο Ευρωπαϊκό εντός έδρας ματς στο νεότευκτο γήπεδό του απέναντι σε ένα τεράστιο κλαμπ, που εκείνη την σεζόν κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ στον ιστορικό τελικό της Κωνσταντινούπολης απέναντι στη Μίλαν.
Σαν σήμερα το 2004, οι "Ερυθρόλευκοι" του Ντούσαν Μπάγεβιτς νίκησαν με 1-0 τη Λίβερπουλ χάρη σε γκολ του Ιεροκλή Στολτίδη με κεφαλιά, μπροστά σε 33.500 φιλάθλους. Εκείνη την σεζόν, οι Πειραιώτες έμειναν εκτός στην τριπλή ισοβαθμία στου 10 βαθμούς με τους "Ρεντς" και τη Μονακό, συνεχίζοντας στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.
Μια μεγαλειώδης "ερυθρόλευκη" βραδιά και ιδανικό Ευρωπαϊκό ντεμπούτο στο νέο γήπεδο κόντρα σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες του Παγκοσμίου Ποδοσφαίρου.

Οι συνθέσεις:
Ολυμπιακός (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Νικοπολίδης, Μαυρογενίδης (71' Βενετίδης), Πάντος, Ανατολάκης, Σούρερ, Στολτίδης, Καφές, Γεωργάτος (85' Βάλλας), Ριβάλντο, Ζιοβάνι (71' Γεωργιάδης), Οκκάς.
Λίβερπουλ (Ράφα Μπενίτεθ): Ντούντεκ, Χοσέμι (73' Σισέ), Κάραγκερ, Χίπια, Ρίισε, Φίναν, Τσάμπι Αλόνσο, Χάμαν (83' Ντιαό), Γουόρνοκ (46' Κιούελ), Λουΐς Γκαρσία, Μπάρος.