Σπανός: «Υψηλό το επίπεδο του Άρη, χτυπήσαμε στις αδυναμίες του»

Ο προπονητής του Ιωνικού και πρώην του Άρη, Δημήτρης Σπανός, σχολίασε τη νίκη της ομάδας του επί της ομάδας της Θεσσαλονίκης, επισημαίνοντας ότι η νίκη ήρθε, χτυπώντας στα αδύναμα σημεία των "Κιτρινόμαυρων".
Παράλληλα μίλησε και για την υψηλή ποιότητα του Άρη και τις μεγάλες προσδοκίες που έχει στη σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο έμπειρος Έλληνας τεχνικός στην κάμερα της Cosmote TV:

«Είναι λογικό να έχουμε ένα ωφέλιμο άγχος. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, τακτικά είμαστε άψογοι, χτυπήσαμε τις αδυναμίες του Άρη και καταφέραμε να πάρουμε το τρίποντο της νίκης που είναι πολύ σημαντικό.
Έχει να κάνει με την στιγμή και την ατομικότητα ενός παίκτη. Η ομάδα στάθηκε καλά, η ομάδα ήταν διαβασμένη, αλλά δεν θέλουμε να ευλογούμε τα γένια μας, τα αποτελέσματα θα είναι αυτά που θα πουν τι δουλειά κάνουμε.
Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ είναι πιο κρίσιμο για εμάς, γιατί χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τον ΠΑΣ που είναι και αυτός μια μεγάλη ομάδα, είναι μια από τις ομάδες που θα παλέψουμε για την σωτηρία. Ο Άρης είναι σε υψηλό επίπεδο και αν κρατήσει την ψυχραιμία του και την ηρεμία του θα κάνει καλή πορεία στην συνέχεια.
Είμαστε μια ομάδα με διαφορετικό DNA, βλέπω έναν άλλο τρόπο διοίκησης εδώ υπάρχει λογική και όταν υπάρχει λογική στο ποδόσφαιρο μπορείς να κάνεις το καλύτερο».