Δεν πήρε άδεια για Σούπερ Λιγκ 2 η Δόξα Δράμας

Εκτός Σούπερ Λιγκ 2 έμεινε η Δόξα Δράμας, καθώς η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν τις χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής.
Ζάκυνθος και Δόξα Δράμας δεν πήραν πιστοποιητικό συμμετοχής και μένει να φανεί πώς θα αντιδράσουν και τι κινήσεις θα ακολουθήσουν.
Για τους "Μαυραετούς", μάλιστα, αναφέρθηκε ότι δεν έχουν συμμορφωθεί με την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου και ότι η αίτηση για χορήγηση πιστοποιητικού έχει υποβληθεί από άτομο που δεν έχει καμία ιδιότητα στην ΠΑΕ!
Η μόνη ΠΑΕ της οποίας δεν έχει εξεταστεί ο φάκελος είναι αυτή του Ηροδότου. Συμπεριλαμβανομένων των Κρητικών οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 είναι 30.
Φυσικά, δεν έχει ολοκληρωθεί έλεγχος Πόθεν Έσχες, κάτι που σημαίνει ότι μεσούσης της σεζόν ίσως προκύψουν κι άλλες αποχωρήσεις.
Αναλυτικά οι ΠΑΕ που έχουν περάσει τη διαδικασία και ανήκουν στη Σούπερ Λιγκ 2: Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Ηρακλής, Ολυμπιακός Βόλου, Διαγόρας, Τρίκαλα, Επισκοπή, Αλμωπός Αριδαίας, Θεσπρωτός, Κηφισιά, Αστέρας Βλαχιώτη, Αιγάλεω, ΟΦΙ, Καλλιθέα, Αν. Καρδίτσας, ΑΕΛ, Νίκη Βόλου, Πανσερραϊκός, Πιερικός, Καλαμάτα, Λεβαδειακός, Βέροια, Χανιά, Καραϊσκάκης, Εργοτέλης, Ξάνθη, ΠΑΟΚ Β, Παναθηναϊκός Β, Ολυμπιακός Β, ΑΕΚ Β.

Αναλυτικά:

«1. Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στις κάτωθι ΠΑΕ της SUPER LEAGUE 2:
ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ
ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΠΑΕ ΤΡΙΓΛΙΑ
2. Η Επιτροπή δεν χορήγησε πιστοποιητικό στις κάτωθι ΠΑΕ της SUPER LEAGUE 2:
ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ
ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
Αναφορικά για την ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ η αίτηση για τη χορήγηση πιστοποιητικού έχει υποβληθεί από άτομο που δεν έχει την ιδιότητα του Προέδρου ή Διευθύνοντος Συμβούλου, ούτε καν μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου. Επιπλέον δεν προκύπτει συμμόρφωση της ΠΑΕ με την υπ΄αριθμ. Α855/2021 απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Νικόλαος Τζουλάκης».