Πατσατζόγλου: «Ο Ολυμπιακός καλείται να έχει καλή πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ»

Ο Χρήστος Πατσατζόγλου ήταν καλεσμένος στον Super Sport FM 104.0 της Κύπρου και μίλησε για τον Ολυμπιακό αλλά και την Ομόνοια και την Ανόρθωση που προκρίθηκαν στους ομίλους του Europa Conference League.

Για τον Ολυμπιακό:
«Στεναχωρηθήκαμε όλοι με τον Ολυμπιακό. Ο στόχος ήταν η είσοδος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να είσαι πανέτοιμος και η ομάδα δεν ήταν.
Από εκεί και πέρα το ποδόσφαιρο συνεχίζεται και καλείται στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ να έχει μια καλή πορεία, αλλά και στο πρωτάθλημα».

Για τις προκρίσεις της Ομόνοιας και της Ανόρθωσης στους ομίλους του Europa Conference League:
«Ήμουν στην Κύπρο και είδα τα παιχνίδια των δύο κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη. Ήμουν με φίλους της Ομόνοιας. Η Ομόνοια είναι πολύ καλή φέτος, καλύτερη από πέρσι και με ένα εξαιρετικό προπονητή και μου αρέσει που χρησιμοποιεί πολλούς νεαρούς Κύπριους παίκτες.
Αυτό γίνεται για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια και αυτοί οι Κύπριοι σηκώνουν το βάρος της ομάδας. Ένας ποδοσφαιριστής δεν σταματά σε μια πρόκριση ή διάκριση, θέλει διάρκεια και πρέπει αυτό το ταλέντο που έχουν αυτά τα παιδιά να το αξιοποιήσουν.
Όσον αφορά την Ανόρθωση, στο πρώτο παιχνίδι δεν ήταν αρκετά καλή και εκεί έχασε τη πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ. Μετά υπήρξε τεράστια βελτίωση και κατάφερε η ομάδα να μπει ομίλους του Europa Conference League. Ο Τιμούρ κάνει πολλή δουλειά. Γνωρίζει την ομάδα απ’ έξω και ανακατωτά».