Ιωνικός-ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

Ισόπαλοι χωρίς σκορ (0-0) αναδείχθηκαν Ιωνικός και ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Νεάπολης, για την 3η αγωνιστική ημέρα της Σούπερ Λιγκ.
Πλέον οι Ηπειρώτες μετά από 3 ματς έχουν 2 νίκες και 1 Ισοπαλία, ενώ η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος που δεν έχει δεχθεί κανένα γκολ!
Ξεκίνησαν καλά και είχαν τις δύο πρώτες καλές στιγμές του αγώνα, με τα σουτ των Κάργα (8') και Καραχάλιου (9') να εξουδετερώνονται από τον Χουτεσιώτη.
Στο 23' ο Λοντίγκιν σταμάτησε τον Άοσμαν και στο 35' οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία, όταν από φάουλ του Γκαρντάβσκι, ο Κάργας πήρε την πρώτη κεφαλιά κι ο Εραμούσπε, μόνος από το ύψος της μικρής περιοχής, σούταρε ψηλά!
Στο 42' ο Ιωνικός έφτασε με τη σειρά του κοντά στο γκολ, όταν από σέντρα του Ματσούκα η κεφαλιά του Τουράμ έφυγε λίγο πάνω από το δοκάρι του Λοντίγκιν.
Στο 63' ο ΠΑΣ είχε μία καλή στιγμή με μακρινό σουτ του Καραχάλιου, το οποίο μπλόκαρε ο Χουτεσιώτης και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ντάλσιο έχασε την (τελευταία) ευκαιρία του αγώνα, όταν από κάθετη πάσα του Κάνιας η μπάλα κατέληξε στον μεσοεπιθετικό του Ιωνικού, που πέρασε και τον Λοντίγκιν αλλά από πλάγια θέση πλάσαρε άουτ.

Οι συνθέσεις:
Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Τσιγκρίνσκι, Σάντσεζ, Βαλεριάνος, Ρομαό, Ντάλσιο, Ματσούκας (90' Κωνσταντινίδης), Άοσμαν (83' Μάναλης), Μπουένο (46' Κάνιας), Τουράμ.
ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Κάργας, Εραμούσπε, Σάλιακας, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Ντομίνγκες, Σνάιντερ, Γκαρντάβσκι (52' Μορέιρα), Λώλης (46' Μιλιντσεάνου), Περέα (90'+3' Παντελάκης).