Με σκόρερ τον Τζημόπουλο, ο Λεβαδειακός 1-0 τον Παναθηναϊκό Β

Την νίκη με 1-0 πήρε ο Λεβαδειακός το Σάββατο σε φιλική αναμέτρηση επί του Παναθηναϊκού Β.
Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε ο Θέμης Τζημόπουλος στο 54'. Ο Πρωταθλητής Ωκεανίας με την Νέα Ζηλανδία με σκαστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για να αξιοποιήσει άλλο ένα κόρνερ που εκτέλεσε ο Βρακάς.
Οι Βοιωτοί είχαν δοκάρι μόλις στο 3' μετά από κεφαλιά του Αραβίδη, ενώ στο 52' στάθηκαν εκ νέου άτυχοι και μετά το κόρνερ που εκτέλεσε από αριστερά ο Βρακάς ο Τζημόπουλος έπιασε την καρφωτή κεφαλιά, για να σταματήσει στο δοκάρι η μπάλα μετά την παρέμβαση του Χριστογεώργου.

Οι συνθέσεις:
Λεβαδειακός (Γιάννης Ταουσιάνης): Στογιάνοβιτς, Βλάχος (77' Τσιώλης), Λιάγκας (85' Πιτσόλης), Τζημόπουλος (77' Τσάπρας), Παναγιώτου (46' Βήχος), Λινάρδος (58' Κονέ), Μεχία, Βρακάς (68' Μανιώτης), Δούμτσιος (77' Μουτίνιο), Αραβίδης (52' λ. τρ. Αλμπάνης), Πολέτο (70' Τσιριγώτης).
Παναθηναϊκός Β (Γιάννης Βονόρτας): Χριστογεώργος (72' Οικονομάκης), Ρόμπι, Αντωνίου (82' Τουρκοχωρίτης), Θεοχάρης (82' Φρόκου), Σαρδέλης (46' Ράνκα), Σέχου (82' Νταμπίζας), Αθανασακόπουλος (82' Ματσαδές), Ηλιάδης (63' Σταματάκης), Ζαφείρης (46' Αϊντάνοβιτς), Μαρτίνης (46' Κούτσιας), Σερπέζης.