Βραζιλία-Περού στον πρώτο ημιτελικό του Κόπα Αμέρικα

Η Βραζιλία και το Περού είναι οι ομάδες που συνθέτουν τον πρώτο ημιτελικό του Κόπα Αμέρικα.
Το γκολ του Λούκας Πακετά στα πρώτα δευτερόλεπτα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν αρκετό για τη Βραζιλία, που επικράτησε με 1-0 της Χιλής και εξασφάλισε τη θέση της στα ημιτελικά.
Απίστευτο Περού, γύρισε τρεις φορές από το ματς με την Παραγουάη (3-3 κ.δ.) και κατάφερε να πάρει την πρόκριση μέσα από τα πέναλτι, επικρατώντας με 4-3 στην… ρώσικη ρουλέτα.

Βραζιλία – Χιλή 1-0
Ένα και να καίει για τη Βραζιλία. Με γκολ του Λούκας Πακετά στο πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου, η Βραζιλία κατάφερε να πάρει τη μεγάλη πρόκριση απέναντι στη Χιλή και να κλειδώσει το εισιτήριό της για τα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα.
Το γκολ του ποδοσφαιριστή της Λιλ ήταν αρκετό για τη «Σελεσάο», που τα βρήκε… σκούρα απέναντι στους Χιλιανούς, ωστόσο τελικά κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στα ημιτελικά του θεσμού.

Παραγουάη – Περού 4-3 πεν. (3-3 κ.δ.)
Σε μια μυθική ματσάρα, το Περού κατάφερε να πάρει την σπουδαία πρόκριση απέναντι στην Παραγουάη, επικρατώντας με 4-3 στη διαδικασία των πέναλτι, κλειδώνοντας έτσι το μεγάλο ραντεβού με τη Βραζιλία στα ημιτελικά.
Παρότι βρέθηκε τρεις φορές πίσω στο σκορ, το Περού επέστρεψε και στις τρεις, και μάλιστα την τελευταία κατάφερε να το κάνει στις καθυστερήσεις με τον Άβαλος, στέλνοντας έτσι το παιχνίδι στη… ρώσικη ρουλέτα, όπου επικράτησε με 4-3 και προκρίθηκε στα ημιτελικά.
(Με πληροφορίες από in.gr)