Συγκλονιστική στιγμή με τον Σουάρες να ξεσπά σε κλάματα

Το περασμένο καλοκαίρι ο Κούμαν έκρινε ότι δεν τον χρειάζεται στην Μπαρσελόνα. Ο Λουίς Σουάρες αποχώρησε από την ομάδα, πήγε στην Ατλέτικο Μαδρίτης και από χθες το βράδυ είναι Πρωταθλητής Ισπανίας.
Ο Ουρουγουανός φορ, λίγο μεά την κατάκτηση της Λα Λίγκα, αναφέρθηκε στην Μπαρσελόνα και τον τρόπο που του φέρθηκαν την περσινή χρονιά, ενώ δεν έκρυψε ότι τον υποτίμησαν με τη στάση τους απέναντί του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σουάρες: "Είναι μια κατάσταση που πρέπει να βιώσει κάποιος. Ήταν ο τρόπος με τον οποίο με υποτίμησαν. Ευχαριστώ την Ατλέτικο Μαδρίτης που μου άνοιξε την πόρτα και μου έδωσε την ευκαιρία να αποδείξω τι αξίζω.
Τους ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκαν. Ευχαριστώ τη γυναίκα μου, τα παιδιά μου. Πιστεύω ότι έχω ακόμη αρκετά χρόνια στο ποδόσφαιρο. Σίγουρα η δουλειά οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή είναι να βοηθήσει την ομάδα του, είτε βάζοντας γκολ, είτε κάνοντας οποιαδήποτε άλλη δουλειά στον αγωνιστικό χώρο. Η Ατλέτικο έχει κάνει σπουδαία χρονιά, είχε σταθερότητα και κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα. Είναι πολύ σημαντικό γιατί υποφέραμε και μετά ήρθε η δικαίωση. Βιώσαμε δυσκολίες φέτος. Η Ατλέτικο ήταν προετοιμασμένη να υποφέρει και σιγά-σιγά καταφέραμε τον στόχο μας".
Όσο για τον Μέσι δήλωσε: "Μου ευχήθηκε καλή τύχη ο Λιονέλ. Όχι δεν θα έρθει στην Ατλέτικο ο Μέσι".
 
Μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Βαγιαδολίδ, μιλώντας με δικούς του ανθρώπους (μεταξύ των οποίων και ο Μέσι) μέσω βιντεοκλήσης, εκτυλίχθηκε μια συγκλονιστική στιγμή, καθώς ξέσπασε σε κλάματα, αφού ήταν μια μεγάλη δικαίωση για τον ίδιο μετά την περυσινή "απόρριψη".