Νίκη της Λίβερπουλ στο Μπέρμιγχαμ με γκολ του τερματοφύλακα Άλισον!

Μεγάλη νίκη πήρε η Λίβερπουλ στο Μπέρμιγχαμ επί της Γουέστ Μπρομ με 1-2, για την 36η αγωνιστική ημέρα της Πρέμιερ Λιγκ.
Για 95 λεπτά οι Πρωταθλητές του 2020 «κλωτσούσαν» την μεγάλη ευκαιρία να μείνουν γερά στο παιχνίδι της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν, με το 1-1 απέναντι στην Γουέστ Μπρομ.
Στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, όλη η ομάδα του Κλοπ είχε «μετακομίσει» στην περιοχή των γηπεδούχων για την τελευταία φάση του αγώνα. Ανάμεσα στους «Κόκκινους» και ο γκολκίπερ Άλισον, ο οποίος κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, μετά από το κόρνερ του Αλεξάντερ Αρνολντ και να χαρίσει στην ομάδα του το «χρυσό» τρίποντο με 1-2, φέροντάς την  φέρει μία ανάσα από την 4η της κατάταξης Τσέλσι (64 έναντι 63 βαθμούς).
Απέναντι στην ομάδα που δεν είχαν να νικήσει ούτε στο «Άνφιλντ», οι «Ρεντς» λυτρώθηκαν στο 95' από τον Βραζιλιάνο πορτιέρε και πλέον, με βάση το πρόγραμμα των διεκδικητών των δύο «εισιτηρίων» που έχουν απομείνει για το Τσάμπιονς Λιγκ (3η και 4η θέση) στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, κι εφόσον κάνουν το 2Χ2, μπορούν να αισιοδοξούν βάσιμα ότι θα «κουνήσουν σεντόνι» και τη σεζόν 2021/2022.
Η Λίβερπουλ βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Ρόμπσον-Κανού στο 15', αλλά «απάντησε» γρήγορα με τον Σαλάχ (39') και όλα έδειχναν να είναι με το μέρος της. Το ματς όμως εξελίχθηκε σε μεγάλο θρίλερ, με τον Άλισον Μπέκερ να δίνει τη λύση στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων και να στέλνει τους συμπαίκτες του και τον πάγκο στον... έβδομο ουρανό!