Στους «4» Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι και η Ρεάλ Μαδρίτης συμπλήρωσαν το «παζλ» της ημιτελικής φάσης στο Τσάμπιονς Λιγκ, μετά τις χθεσινές προκρίσεις των Παρί Σεν Ζερμέν και Τσέλσι.
Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεπέρασε χωρίς απώλειες την επέλαση της Λίβερπουλ, με τον Κουρτουά να επεμβαίνει αποφασιστικά σε προσπάθειες του Σαλάχ και του Μίλνερ.
Προϊόντος του χρόνου η ομάδα του Ζιντάν ισορρόπησε, έφερε το παιχνίδι στα μέτρα της και έλεγξε το ρυθμό αποσπώντας την ισοπαλία και πλέον, ετοιμάζεται για τις αναμετρήσεις με την Τσέλσι στους ημιτελικούς.
Αντίθετα, η συνάντηση στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» του Ντόρτμουντ είχε πολύ μεγαλύτερο... σασπένς, καθώς ως το 55ο λεπτό προκρινόταν η Ντόρτμουντ, που είχε προηγηθεί 1-0 της Μάντσεστερ Σίτι με γκολ του 17χρονου Τζουντ Μπέλιγχαμ στο 15ο λεπτό.
Η Σίτι, που είχε νικήσει με 2-1 στο «Έτιχαντ», έφερε το παιχνίδι «στα ίσα» με πέναλτι του Ριάντ Μαχρέζ (χέρι του Εμρέ Τσαν) στο 55' και με μακρινό σουτ του Φόντεν στο 75' επανέλαβε το σκορ του πρώτου αγώνα και θα παίξει στα ημιτελικά με την Παρί Σεν-Ζερμέν.
Να σημειωθεί πως ο Μπέλιγχαμ περιλαμβάνεται από το βράδυ της Τετάρτης 14 Απριλίου 2021 στους νεότερους σκόρερ στην Ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς ο 17χρονος μέσος μπήκε στο Top 10 των... ανήλικων σκόρερ στα χρονικά της διοργάνωσης. naftemporiki.gr