Μπαίνει στο χειρουργείο ο Κοουτίνιο

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα τραυματισμών για τον Φελίπε Κοουτίνιο.
Ο Βραζιλιάνος άσος έχει να παίξει ποδόσφαιρο από τον περασμένο Δεκέμβριο κι όπως φαίνεται η επιστροφή του στην ενεργό δράση θα καθυστερήσει κι άλλο, καθώς θα υποβληθεί σε νέα επέμβαση στην πατρίδα του γι' αφαίρεση κύστης στον μηνίσκο.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Globoesporte ο μέσος της Μπαρσελόνα θα περάσει άμεσα την πόρτα του χειρουργείου για αρθροσκόπηση στο αριστερό του γόνατο. Την επίβλεψη της επέμβασης θα έχει ο γιατρός της Εθνικής Βραζιλίας, Ροντρίγκο Λάσμαρ στο Μπέλο Οριζόντε.
Πρόκειται για το τρίτο χειρουργείο που υποβάλλεται ο έμπειρος άσος από τον περασμένο Ιανουάριο. Ο παίκτης βρέθηκε για 10 ημέρες στο Κατάρ για να πάρει κάποιες ιατρικές γνώμες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του, ωστόσο, από την προηγούμενη εβδομάδα επέστρεψε στην Βραζιλία, όπου διαπιστώθηκε ότι θα πρέπει να περάσει ξανά την πόρτα του χειρουργείου.
Έπαιξε για τελευταία φορά στις 29/12 εναντίον της Εϊμπάρ, όταν και τραυματίστηκε. Η σεζόν έχει τελειώσει για εκείνον, ωστόσο, στα 14 ματς που πρόλαβε να αγωνιστεί είχε 3 γκολ και 2 ασίστ. naftemporiki.gr