Κύπρος: Θρίαμβος του Γιάννη Πετράκη στο ντέρμπι για το πρωτάθλημα!

Θρίαμβος για τον Γιάννη Πετράκη και τον Απόλλωνα Λεμεσού στο ντέρμπι για το Κυπριακό πρωτάθλημα!
Η ομάδα του πρώην προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε με 1-0 την Ομόνοια και πλέον βρίσκεται στο -1 από την κορυφή! Η Ομόνοια έχει 66 βαθμούς, έναντι 65 του Απόλλωνα.
Το τέρμα του Μπένσοπ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ήταν αυτό που έδωσε την μεγάλη νίκη στους γηπεδούχους. Ο στράικερ του Απόλλωνα έπιασε ασύλληπτη κεφαλιά μετά από σέντρα του Ντένιτς και χάρισε το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του.
Οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα πανηγύρισαν με την ψυχή τους την τεράστια νίκη, κάνοντας τη νύχτα μέρα μετά το τέλος της αναμέτρησης, με δεκάδες βεγγαλικά να φωτίζουν τον ουρανό της Λεμεσού.
Μάλιστα, ενώ ήταν σε εξέλιξη η συνέντευξη Τύπου ο ήχος από τα βεγγαλικά και τις κροτίδες ήταν τόσο έντονος που η φωνή του Γιάννη Πετράκη με δυσκολία έφτανε στους τηλεοπτικούς δέκτες. Ο Έλληνας προπονητής σταμάτησε τις δηλώσεις του και απευθυνόμενος προς τους δημοσιογράφους ρώτησε τι είναι αυτό που ακούγεται. «Τι είναι αυτό, ρε παιδιά», είπε ο τεχνικός του Απόλλωνα και ενημερώθηκε ότι προέρχονταν από τους οπαδούς της ομάδας του.