Γιαννίκης: "Περήφανος για την ομάδα, καθοριστική η φάση του Παντελάκη"

Την περηφάνια του για τον ΠΑΣ Γιάννινα εξέφρασε ο Αργύρης Γιαννίκης.
Ο προπονητής των Ηπειρωτών, στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, σχολίασε επίσης και την φάση με την μεγάλη ευκαιρία του Νώντα Παντελάκη, την οποία χαρακτήρισε καθοριστική.

Για το ματς είπε:
"Ήρθαμε να κάνουμε την υπέρβαση της υπέρβασης στα πρώτα 20 λεπτά είχαμε τις ευκαιρίες δεν τις αξιοποιήσαμε. Με μια κρύα φάση βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο μέρος μειώσαμε γρήγορα. Για μένα η καθοριστική φάση είναι η κεφαλιά του Παντελάκη που δεν μπαίνει. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δοκάρι και μέσα ήρωας, δοκάρι και έξω μοιραίος. Τα συναισθήματα μου είναι ότι είμαι περήφανος από την ομάδα, για όσα καταφέραμε, με τον τρόπο παιχνιδιού που παίζουμε. Προσπαθήσαμε αλλά δεν είναι εύκολο. Συγχαρητήρια στον κ. Μάρτινς και στην ομάδα του για την πρόκριση στον τελικό".

Για το τι έπαιξε μεγαλύτερο ρόλο και δεν ήρθε η νίκη:
"Σε μια ομάδα που δεν έχει τόσο μεγάλο ρόστερ δεν μπορείς να έχεις τραυματισμούς και παίκτες χωρίς ρυθμό. Εμείς έχουμε τραυματισμούς αυτό το διάστημα και δεν έκαναν οι παίκτες προπόνηση. Λείπει ο ρυθμός και ο Ολυμπιακός έχει τους παίκτες για να σε τιμωρήσει".