Αυτή την ομάδα υποστηρίζει ο "Ιησούς από την Ναζαρέτ"

Η σειρά "Ο Ιησούς από την Ναζαρέτ", είναι αναμφίβολα η κορυφαία σειρά/ταινία στην Ιστορία του κινηματογράφου, αφιερωμένη στον Θεάνθρωπο.
Μια σειρά του Φράνκο Τζεφιρέλι, η οποία χρειάστηκε 4 χρόνια προετοιμασίας και 1 χρόνο γυρισμάτων, έχοντας αυτό το αριστουργηματικό αποτέλεσμα.
Ο Ιταλός σκηvoθέτης απέδωσε με μαεστρία, απλότητα, ευλάβεια και θρησκευτική προσήλωση τα Πάθη του Κυρίου, αναπαριστώντας τα γεγονότα με πίστη στις Γραφές και απόλυτο σεβασμό στην ιερότητα τoυ θέματος. Στην πιό μεγαλοπρεπή θρησκευτική παραγωγή στην Ιστορία της μικρής και μεγάλης οθόνης.
Ο Ρόμπερτ Πάουελ είναι ο ηθοποιός που ενσάρκωσε συγκλονιστικά τον ρόλο Του Ιησού Χριστού με μνημειώδη ερμηνεία και η ομοιότητα είναι παραπάνω από εντυπωσιακή.
Μάλιστα έχουν γίνει γνωστές αμέτρητες σχετικές ιστορίες που δείχνουν το μεγαλείο αυτό. Χαρακτηριστικά, Χριστιανική εκκλησία στην Λατινική Αμερική, είχε μέσα την εικόνα του Πάουελ ως "Ιησού Χριστό", ενώ στα γυρίσματα, μόλις έβγαινε για να ξεκινήσουν, όλα τα μέλη του συνεργείου παραγωγής σταματούσαν τις βωμολοχίες!
Κάποιοι όμως που ασχολήθηκαν και με άλλες πτυχές του γεννημένου στο Σάλφορντ Άγγλου ηθοποιού, έψαξαν να δουν αν είναι ποδοσφαιρόφιλος και αν ναι, ποιά είναι η αγαπημένη του ομάδα.
Ο Ρόμπερτ Πάουελ ασχολείται με το ποδόσφαιρο και είναι φίλαθλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μαλιστα είναι κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας για πολλά χρόνια και μόνιμος θαμώνας του "Όλντ Τράφορντ". Επίσης, είναι ενεργό μέλος συνδέσμου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν δίστασε να αποδεχθεί την πρόσκληση να γίνει ευεργέτης των SU (Supporters of United).
Τέλος, ο "Ιωάννης τον Βαπτιστής" στην διάσημη σειρά του Τζεφιρέλι, ο Μάικλ Γιόρκ, είναι επίσης Άγγλος, γεννημένος στο Μπάκιγχαμσάιρ και υποστηρίζει την Λίβερπουλ.