Γιαννίκης: «Είτε μείνω στον ΠΑΣ είτε φύγω θα δουλεύω με επαγγελματισμό»

Ο Αργύρης Γιαννίκης μίλησε στην Nova για την ολοκλήρωση της σεζόν με τον ΠΑΣ Γιάννινα και δήλωσε ότι θα δουλεύει με επαγγελματισμό μέχρι τέλους είτε παραμείνει στην ομάδα, είτε φύγει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής των Ηπειρωτών μετά το 1-1 με τον Βόλο:

Για το ματς με τον Βόλο:
«Καταρχάς συγχαρητήρια στον Βόλο για την πορεία του φέτος και το καλό ποδόσφαιρο που παίζει και στους παίκτες μου γιατί πετύχαμε τη σωτηρία πολύ νωρίς, δεν κινδυνεύσαμε καθόλου φέτος και ήρθε η ώρα σήμερα να αλλάξουμε κάποια συστήματα και να δούμε κάποιους παίκτες και να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα χωρίς βαθμολογικό άγχος. Πιστεύω ότι ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με πολλές φάσεις».

Για τη διαφορά θεάματος στα δύο ημίχρονα:
«Και στο β' ημίχρονο το ματς είχε ένταση, είχαμε προϋποθέσεις για ευκαιρίες και γκολ. Στο α' μέρος χρειαστήκαμε ένα τέταρτο περίπου μέχρι να μπούμε στο κλίμα και είναι λογικό μετά τις αλλαγές και την αλλαγή συστήματος, αλλά πιστεύω ότι ήταν ένα καλό παιχνίδι».

Για το αν θα συνεχίσει να δοκιμάζει παίκτες και συστήματα:
«Πετύχαμε πολύ νωρίς τον στόχο μας δεν έχουμε βαθμολογικό άγχος, οπότε αυτό μας επιτρέπει να δούμε κι άλλους παίκτες. Είτε μείνω είτε φύγω από την ομάδα θα κάνω την έκθεσή μου για τη νέα σεζόν. Αυτό είναι ο επαγγελματισμός, έτσι έχω μάθει από εκεί που έρχομαι, οπότε αυτό θα συνεχίσουμε».

Για το ωραίο ποδόσφαιρο που επιδιώκει να παίζει ο ΠΑΣ Γιάννινα:
«Καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς προσπαθούμε, δεν παίζουμε ποδόσφαιρο σκοπιμότητας. Είναι η εξέλιξη που είχαμε φέτος και σήμερα είχαμε φάσεις στο παιχνίδι μας κι αυτό δουλεύουμε».