Θρίαμβος της Μπέρνλι επί της Έβερτον

Θρίαμβος της Μπέρνλι για την 28η αγωνιστική ημέρα της Πρέμιερ Λιγκ, η οποία επικράτησε με 1-2 της Έβερτον μέσα στο Γκούντισον Παρκ.
Με εκπληκτική εμφάνιση και δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Λάνκασάιρ κατάφερε να φύγει από το Μέρσεϊσάιντ με τους 3 βαθμούς και να πάρει τεράστιο αποτέλεσμα στην υπόθεση της παραμονής, φεύγοντας στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη.
Οι «Κλάρετς» του Σον Ντάις πέτυχαν εντυπωσιακά γκολ, αρχικά με το δεξί σουτ του Γουντ στο 13' και έπειτα με ένα καταπληκτικό φαλτσαριστό με το αριστερό από τον ΜακΝιλ στο 24' για να προηγηθούν στο σκορ με 0-2!
Ο Ντόμινικ Κάλβερτ-Λιούιν με δυνατή κεφαλιά μείωσε στο 32ο λεπτό για να δώσει στην Έβερτον την ελπίδα της άμεσης επαναφοράς και την αναπτέρωση του ηθικού, όμως, η ομάδα του Αντσελότι είναι πολύ τυχερή που στο 37' ούτε ο ρέφερι ούτε ο VAR είδαν το πέναλτι που έγινε για κόντρα της μπάλας στο χέρι εντός περιοχής!
Η Μπέρνλι στο δεύτερο μέρος έκανε σωστή διαχείριση της κατάστασης – με την Έβερτον να έχει τον 21χρονο Βιρτζίνια στα γκολπόστ έπειτα από τραυματισμό του Πίκφορντ – και με τον Μι στο 70' να στέλνει με κεφαλιά τη μπάλα στο δοκάρι.