Τέλος ο Σίμος από τον ΟΦΗ

Παρελθόν αποτελεί ο Γιώργος Σίμος από την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ.
Ο Γιαννιώτης τεχνικός μετά την σημερινή ήττα της ομάδας από την ΑΕΛ, η οποία ήταν η 9η σερί των Κρητικών, υπέβαλε την παραίτησή του η οποία έγινε αποδεκτή από την διοίκηση.

Στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου για το ματς με τους Θεσσαλούς, ο Σίμος έκανε απλά μια τοποθέτηση και δεν δέχτηκε ερωτήσεις μέσω της οποίας ευχαρίστησε άπαντες για τη συνεργασία και εξέφρασε την πεποίθηση του πως ο ΟΦΗ θα τα καταφέρει. Χαρακτηριστικά είπε:

"Να ζητήσω την κατανόηση των εκπροσώπων του Τύπου ώστε να μην απαντήσω στα ερωτήματα, δεν είναι το πιο σημαντικό αλλά η επόμενη μέρα. Ήδη έχω μιλήσει στους παίκτες, στον διευθυντή ποδοσφαίρου και στη διοίκηση, πρέπει να γίνει μια αλλαγή. Η παραίτησή μου έχει μεταφερθεί στη διοίκηση. Η ομάδα έχει τις ικανότητες και είμαι σίγουρος ότι θα μείνει δυνατή σαν οικογένεια, όπως είμαστε, και θα βγει από αυτή τη δυσκολία.
Είμαι σίγουρος για το γκρουπ πως είναι τόσο δυνατό που θα τα καταφέρει. Είναι δύσκολη στιγμή για μένα. Ήταν τιμή μου. Ο σεβασμός είναι στον υπέρτατο βαθμό. Να ευχαριστήσω την οικογένεια Μπούση, όλους όσους δουλεύουν στον οργανισμό. Θέλω να κλείσω με αυτό, θα δίνω όλη τη θετική μου ενέργεια γιατί δέθηκα πολύ με αυτή την ομάδα, η χρονιά να τελειώσει όπως πρέπει και για αυτό αυτή η αλλαγή είναι το καλύτερο για την ομάδα και ξέρω πως θα λειτουργήσει θετικά. Ευχαριστώ τους πάντες, ήταν τιμή μου".