Επίσημο: Αυτοί είναι οι μοναδικοί κληρονόμοι του Μαραντόνα

Την απόφασή της για τους κληρονόμους της περιουσίας του Ντιέγκο Μαραντόνα εξέδωσε η Δικαιοσύνη της Αργεντινής.
Ο "Θεός" του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου έφυγε από την ζωή τον περασμένο Νοέμβριο και ήταν ασαφές ποιοί θα είναι οι νόμιμοι κληρονόμοι του. Όπως αποφάσισε η Δικαιοσύνη, «μοναδικοί κληρονόμοι» του θα είναι τα πέντε αναγνωρισμένα του παιδιά, Ντιέγκο Φερνάντο, Ντιέγκο Μαραντόνα Τζούνιορ, Τζάνα Μαραντόνα, Ντάλμα Μαραντόνα και Τζιανίνα Μαραντόνα.
Η Βερόνικα Ογιέδα, μητέρα του Ντιέγκο Φερνάντο Μαραντόνα, του μικρότερου γιού του Παγκόσμιου Πρωταθλητή του 1986 στο Μεξικό, «μοιράστηκε» τη δικαστική απόφαση μέσω των social media την Παρασκευή (05/03). Εκτός από τον 8χρονο Ντιέγκο Φερνάντο, οι άλλοι κληρονόμοι είναι οι Ντιέγκο Μαραντόνα Τζούνιορ (34 ετών), Τζάνα Μαραντόνα (24), Ντάλμα Μαραντόνα (33) και Τζιανίνα Μαραντόνα (31).
Η Ντάλμα και η Τζιανίνα, είναι κόρες του μεγάλου άσου και της Κλαούντια Βιγιαφάνιε πρώην συζύγου του από το 1989 έως το 2003. Ο Ντιέγκο Μαραντόνα Τζούνιορ είναι γιός της Ιταλίδας Κριστιάνα Σινάγκρα και η Τζάνα είναι καρπός του έρωτα του μεγάλου άσου με την Βαλέρια Σαμπαλέν.
Ο δικηγόρος Μαουρίσιο Ντ’ Αλεσάντρο, που εκπροσωπεί τον Ματίας Μόρλα, δικηγόρο του Ντιέγκο Μαραντόνα και υπεύθυνου για τη διαχείριση της περιουσίας του, ανέφερε τον περασμένο Ιανουάριο στην «Efe» πως «...τα χρήματα της κληρονομιάς είναι διαθέσιμα σε λογαριασμούς στην Ελβετία, στο Ντουμπάι και στο Μεξικό. Για να ισχύσει ωστόσο, η κληρονομία του μεγάλου Αργεντίνου άσου, κάθε ένα από τα παιδιά του θα πρέπει να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του, χωρίς να εργαστεί»!