Τάτσης: «Φαβορί ο Άρης για την δεύτερη θέση»

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην προπονητής της ΑΕΛ, Γιάννης Τάτσης, ο οποίος τοποθετήθηκε για την έναρξη των πλέι-οφ και πλέι-άουτ της Σούπερ Λίγκ, ενώ παράλληλα έθεσε και φαβορί για την δεύτερη θέση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την θητεία του στην ΑΕΛ:
«Αισθάνομαι άτυχος, βρέθηκα στον πάγκο για 8 αναμετρήσεις όπου οι 3 ήταν ισοπαλίες όπως το ματς με τον ΠΑΟΚ. Περίμενα μεταγραφές, τώρα η ΑΕΛ έχει καλύτερους παίκτες. Εμείς είχαμε ένα μικρό ρόστερ χωρίς πολλές λύσεις από τον πάγκο».

Για τα πλέι-οφ και την δεύτερη θέση:
«Ο Ολυμπιακός θα ρίξει το βάρος εκεί για να μην τον αμφισβητήσει κανείς. Η μάχη, θα γίνει για την δεύτερη θέση, το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να δυναμώσουν οι υπόλοιποι. Η βαθμολογία είναι δίκαιη άμα αναλύσουμε κάθε ομάδα ξεχωριστά.
Ο ΠΑΟΚ, πέρασε από πολλά στάδια φέτος, αλλαγές προπονητών και παικτών. Και εκεί, θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο η πρώτη αγωνιστική. Αν κερδίσει ο Παναθηναϊκός, μπαίνει και αυτός δυνατά.
Ο Άρης είναι φαβορί για την δεύτερη θέση, έχει ισορροπία στην άμυνα και την επίθεση. Έχει ποιότητα μπροστά και δεν ανοίγεται πολύ πίσω. Αυτό προσπαθεί να βρει και ο ΠΑΟΚ. Μπορεί να αλλάξει η εικόνα των ομάδων, διότι πρωταρχικό κομμάτι παίζει η ψυχολογία η οποία με ένα θετικό αποτέλεσμα μπορεί να αλλάξει».