Στα 100 εκ ευρώ το μεταγραφικό μπάτζετ της Μίλαν

Τον μεταγραφικό της σχεδιασμό για την ερχόμενη σεζόν κάνει ήδη η Μίλαν.
Η ομάδα του Ιταλικού Βορρά, είναι έτοιμη να δαπανήσει 100 εκατομμύρια ευρώ, με την υπογραφή του Φικάγιο Τομόρι να παραμένει προτεραιότητα των «Ροσονέρι», σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport. Θυμίζουμε ότι ο Τομόρι είναι δανεικός από την Τσέλσι.
Οι Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Μάριο Μάντζουκιτς θα παραμείνουν στον σύλλογο της Λομβαρδίας τη διαμονή τους στο σύλλογο, ενώ ο δεύτερος έχει την επιλογή να ανανεώσει αυτόματα τη συνεργασία του, αν η Μίλαν προκριθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Ωστόσο, η τεχνική ηγεσία θέλει ακόμη έναν επιθετικό κι αυτός θα είναι, κατά πάσα πιθανότητα, ο Ντούσαν Βλάχοβιτς της Φιορεντίνα, που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Ο Νίκολα Βλάσιτς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας βρίσκεται επίσης στα ραντάρ των «Ροσονέρι», αλλά ο σύλλογος θα προσπαθήσει να τον υπογράψει μόνο εάν φύγει ο Χακάν Τσαλχάνογλου. Ο Τούρκος διεθνής βρίσκεται σε συνομιλίες για να παρατείνει το συμβόλαιό του, ενώ το ίδιο ισχύει για τον τερματοφύλακα της Εθνικής Ιταλίας, Τζίτζι Ντοναρούμα.
Ο Πιερλουίτζι Γκολίνι και ο Μάικ Μενιάν είναι δύο από τους πιθανούς αντικαταστάτες του, σε περίπτωση που οι δύο πλευρές δεν καταλήξουν σε συμφωνία για την ανανέωση συμβολαίου με τον Ντοναρούμα.