Πέτρος Πασσαλής: «Εκπληκτική εμφάνιση ο ΠΑΣ, ο Άρης η μοναδική ομάδα που δείχνει άνοδο»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη και του Ολυμπιακού, Πέτρος Πασσαλής, μίλησε στην εκπομπή C-over page του Over FM 104.9 με την Λένα Καραλή και τον Αλέξανδρο Σόμογλου, για την ανοδική πορεία του Άρη στο πρωτάθλημα, τον ΠΑΣ Γιάννινα και την αγωνιστική ποιότητα του Ολυμπιακού.
 
Για την αγωνιστική κατάσταση του Άρη:
«Όχι δεν το περίμενα, γιατί στην αρχή είχε άσχημα αποτελέσματα. Είχε φτάσει σε καλό επίπεδο πέρσι με την Μόλντε. Εκείνες οι αλλαγές ήταν αρκετά περίεργες που είχαν γίνει, άλλα από τη στιγμή που ήρθε ο Μάντζιος έδωσε μια ταυτότητα στην ομάδα και ιδιαίτερα στο μεσοαμυντικό κομμάτι. Βελτιώθηκε πολύ και στο μεσοεπιθετικό κομμάτι λόγω της ικανότητας των παικτών. Το μόνο πράγμα είναι ότι δεν μπορεί να κρατήσει το υπέρ του αποτέλεσμα. Όσο αλλάζει ο Άρης συνεχώς ποδοσφαιριστές και δεν μένει μια σταθερή ομάδα τότε αυτά τα προβλήματα θα συνεχίζονται. Γίνονται καλά πράγματα, άλλα πολλές φόρες ο κ. Καρυπίδης λειτουργεί παρορμητικά».

Για την «μάχη» που θα δώσουν οι ομάδες για τα play off:
«Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε μια εκπληκτική εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό και έδειξε ότι δεν είναι ένας εύκολος αντίπαλος. Ο Αστέρας για πολλούς και δικαιολογημένα είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει στο φετινό πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα δύσκολα θα σπάσει η τριάδα για τη δεύτερη θέση. Μιλάω για την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και τον Άρη. Αυτές οι τρεις ομάδες θα δώσουν την δική τους μάχη για τη δεύτερη θέση. Ο Παναθηναϊκός έχει αρκετά προβλήματα με τον προπονητή του. Γενικά, οι παίκτες του πρέπει να τα βρουν με τον προπονητής τους».
 
Για το αγωνιστικό επίπεδο του Ολυμπιακού και σε τι βαθμό έχει αλλάξει:
«Ο Ολυμπιακός έχει κρατήσει τον ίδιο προπονητή και χωρίς να πάρει το πρωτάθλημα. Αυτό σημαίνει ίδια πρόσωπα που βοηθάει τους αθλητές. Μετά είναι η δουλειά που έκανε ο κ. Μαρτίνς. Ο Ολυμπιακός προετοιμάστηκε έχει φτάσει να αγωνίζεται οκτώ μήνες συνεχόμενους και έχει καλά αποτελέσματα. Βρίσκεται μέσα στους τρεις στόχους που είναι πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη. Το ποδόσφαιρο που παίζει δεν πιστεύω ότι είναι το καλύτερο, άλλα φέρνει αποτελέσματα. Αξίζουν συγχαρητήρια για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν την τωρινή κατάσταση. Σίγουρα, οι άλλες ομάδες βρίσκονται σε μια μεταβατική περίοδο. Η μοναδική ομάδα που δείχνει άνοδο είναι ο Άρης. Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ σίγουρα θα φέρει δυσκολίες σε μεγάλες ομάδες, όπως είναι ο Ολυμπιακός».