"Εξπρές" και στην Τρίπολη ο ΠΑΣ, 0-1 τον Αστέρα! (βίντεο)

Με τον ιδανικό τρόπο ολοκλήρωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος!
Το "εξπρές" του Αργύρη Γιάννικη επικράτησε με 0-1 του Αστέρα Τρίπολης για την 26η αγωνιστική ημέρα της Σούπερ Λιγκ, τερματίζοντας έτσι στην 8η θέση της τελική κατάταξης, πριν την έναρξη των πλέι-οφ και πλέι-άουτ.
Ο ΠΑΣ συνέχισε και στην αναμέτρηση με τους Αρκάδες τις εξαιρετικές του εμφανίσεις, αγωνιζόμενος ξανά με πάθος και αποδίδοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο.
Μάλιστα είχε και 2 δοκάρια, με τον Παμλίδη στο 13' και τον Ελευθεριάδη στο 24'.
Ο Φαμπρίτσιο  Μπρένερ ήταν ο σκόρερ της μεγάλης νίκης στο 85', όταν σε σέντρα του Μιλιντσεάνου από τα αριστερά, ο Τσιφτσής έδιωξε και η μπάλα έφτασε στον Αργεντίνο, ο οποίος με σουτ έκανε το 0-1.

Οι συνθέσεις:
Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Κώτσιρας, Καστάνιο, Άλβαρες, Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Κανελλόπουλος (67' Μπελόκ), Σίτο (80' Τικίκα), Κρέσπι (67' Ριέρα), Λ. Φερνάντεθ, Αλί Μπαμπά (80' Τζίμας, 88' Μπ. Φερνάντεθ).
ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Πίρσμαν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Λιάσος (58' Μπρένερ), Ντομίνγκες, Καρτάλης, Ελευθεριάδης (81' Νάουμετς), Παμλίδης (88' Παντελάκης), Μιλιντσεάνου.