Πρωτοφανές σκάνδαλο, η... εξυγιαντική ΕΠΟ όρισε στο Αγρίνιο το ΠΑΣ-Παναθηναϊκός!

Πρωτοφανές και ενορχηστρωμένο σκάνδαλο από την ΕΠΟ, η οποία χωρίς λόγο και αιτία αποφάσισε να ορίσει τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός για το κύπελλο στο Αγρίνιο!
Η κατάσταση άρχισε να… «ψήνεται» από το πρωί με δημοσιεύματα που δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα, τα οποία μιλούσαν για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Αφού λοιπόν προετοιμάστηκε το ανάλογο κλίμα, ήρθε και η απόφαση της ΕΠΟ να επιστεγάσει το σκάνδαλο!
Να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός εξυπηρετείται άριστα και προφανώς έβαλε και το χεράκι του, αφού την Δευτέρα παίζει στο Αγρίνιο, οπότε από Τετάρτη θα καταλύσει εκεί και για τα δύο ματς. Έτσι εξηγείται και το γιατί το 25 Φεβρουαρίου έγινε 18, αφού ο Παναθηναϊκός θα έχει τη μεθεπόμενη αγωνιστική «καθαρή» για να ασχοληθεί με το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ.

Η απόφαση

"Λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου των Ζωσιμάδων και αφού έκανε χρήση των άρθρων 8 παρ. 4 και 22 παρ. 1 του ΚΑΠ, η Επιτροπή Διοργανώσεων της Ε.Π.Ο. αποφάσισε ο εξ αναβολής αγώνας της 7ης φάσης (1η αγωνιστική) του Κυπέλλου Ελλάδος, ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός, να διεξαχθεί στις 18/02/2021 και ώρα 15:00 στο γήπεδο του Παναιτωλικού".
ΠΗΓΗ: super-fm.gr