Πρόεδρος ΠΣΑΠ στον Χαρδαλιά: «Θα κάνουμε προπόνηση στο μετρό και στα αστικά»

Ο Πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Γιώργος Μπαντής, τοποθετήθηκε εκ νέου με καυστική ανάρτηση για το γεγονός ότι η αγωνιστική δράση στη Φούτμπολ Λιγκ βρίσκεται ακόμα στον «πάγο».
Ο Γιώργος Μπαντής θέλησε να σχολιάσει το «λουκέτο» που υπάρχει στις χαμηλότερες κατηγορίες του ποδοσφαίρου, καυτηριάζοντας τα λόγια του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, ο οποίος τόνισε πως ο ο αθλητισμός είναι μέσα στις τέσσερις μεγαλύτερες πηγές διασποράς του κορονοϊού.

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«3.500 τεστ από την 1η Ιανουαρίου μέχρι σήμερα σε μπάσκετ γυναικών, βόλεϊ γυναικών, πόλο ανδρών και γυναικών, χάντμπολ ανδρών και γυναικών. Αριθμός κρουσμάτων: 3.

3.000 τεστ στη Super League 2 από τον Δεκέμβριο του ’20 μέχρι σήμερα. Αριθμός κρουσμάτων: 1.

Σύμφωνα με τον κύριο Χαρδαλιά ο αθλητισμός είναι μέσα στις 4 μεγαλύτερες πηγές διασποράς του κορονοϊού.

Σας ενημερώνω πως οι ποδοσφαιριστές της Football League δεχόμαστε για την ασφάλεια μας, πάνω από όλα, να κάνουμε προπονήσεις μέσα στο μετρό της Αθήνας και στα αστικά λεωφορεία της επαρχίας.

ΥΓ. Μην ξεχνάτε πως υπάρχει και η ιστορική/διαχρονική άποψη πως ο μεγάλος Βασίλης Χατζηπαναγής μπορούσε να κάνει ντρίπλα μέσα σε τηλεφωνικό θάλαμο. Φανταστείτε λοιπόν τι θα μπορούσε να κάνει μέσα σε λεωφορείο!»
ΠΗΓΗ: newsbeast.gr