Χριστοβασίλης: «Έχουν γίνει παιχνίδια και με χειρότερες συνθήκες»

Για την απόφαση του διαιτητή Παπαδόπουλου να αναβάλλει τον σημερινό (11/02) προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναθηναϊκό, μίλησε ο ιδιοκτήτης της ομάδας της Ηπείρου, Γιώργος Χριστοβασίλης.
Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΣ έριξε ευθύνες και στην ΕΠΟ για τη μη αλλαγή έδρας αφού υπήρχε και η σύμφωνη γνώμη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Χαρακτηριστικά είπε:
«Δεν είναι σε χειρότερη κατάσταση απ’ ότι σε προηγούμενα ματς που έχουμε δώσει εδώ. Και ο διαιτητής πήρε μια απόφαση χωρίς να βγει στο γήπεδο, το τι θα συμβεί μετά από μια ώρα είναι άλλο. Δεν το γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή. Δεν προλαβαίνει το γήπεδο να στεγνώσει το υπέδαφος όταν για ώρες βρέχει ασταμάτητα».

Και ο Γιώργος Χριστοβασίλης συνέχισε:
«Δεν μας άκουσε η ΕΠΟ, μας βάζει να παίξουμε με τον αντίπαλο με μια άλλη σύνθεση και θα μας βάλει σε μια εβδομάδα που θα παίζεται η κατηγορία για εμάς. Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα αλλά ο αντίπαλος μας δεν μπορεί να κάνει το παιχνίδι αύριο».

Για το αν είχε συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό για αλλαγή της έδρας: «Σε αρχική φάση ναι, τη μέρα της κλήρωσης ναι. Η άρνηση ερχόταν από την ΕΠΟ την ίδια».