Μπάμπης Καρβέλης: «Ζητήσαμε να παίξουμε πρώτα στην Αθήνα και μετά στα Γιάννενα» (video)

Ο Τιμ Μάνατζερ και Υπεύθυνος Τύπου του ΠΑΣ Γιάννινα, Μπάμπης Καρβέλης, μίλησε στην εκπομπή «Cover Page» του Over FM με τη Λένα Καραλή και τον Αλέξανδρο Σόμογλου για τις συνθήκες της αναβολής του αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
 
Η Ηπειρώτικη ομάδα έκανε αίτημα στην Ομοσπονδία για να διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας στη Λεωφόρο, αλλά η απάντηση ήταν αρνητική...
«Όταν είδαμε την κλήρωση, το πρόγραμμα που είχαμε, το πρώτο που κοιτάξαμε ήταν ο καιρός. Στα Γιάννενα αντιμετωπίζουμε δυσκολίες, ήταν δύσκολος μήνας ο Γενάρης. Ξέραμε ότι θα ταλαιπωρηθεί το γήπεδο. Γι’ αυτό ζητήσαμε να παίξουμε πρώτα στην Αθήνα και μετά στα Γιάννενα. Μιλήσαμε με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι προς τιμήν τους ήταν ανοιχτοί να βοηθήσουν. Η απάντηση της ΕΠΟ ήταν αρνητική γιατί υπήρχε νομικό πρόβλημα, σύμφωνα με την προκήρυξη του Κυπέλλου δεν μπορούσε να γίνει αυτή η αλλαγή. Δεν το περιμέναμε. Θεωρούσαμε ότι εφόσον υπήρχε τόσο καλή συνεννόηση θα βρισκόταν ο τρόπος».

Για το αν υπήρχε σκοπιμότητα πίσω από αυτή την απόφαση της ΕΠΟ, ο Μπάμπης Καρβέλης ανέφερε...
«Δεν θέλω να σκεφτώ ότι υπάρχει σκοπιμότητα. Σκεφτόμαστε το πρόγραμμά μας στη συνέχεια, πότε θα μπει το παιχνίδι. Παίζουμε τρία από τα πιο σημαντικά ματς με ΠΑΟΚ, ΟΦΗ και Λαμία, δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι υπάρχει κάτι άλλο από πίσω. Θεωρώ ότι δεν υπήρξαν τα κατάλληλα αντανακλαστικά».

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήθελε οπωσδήποτε να διεξαχθεί κανονικά η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό...
«Ασφαλώς θέλαμε. Γιατί να κουβαλάμε ένα παιχνίδι ενώ θα παίζουμε την κατηγορία τις επόμενες εβδομάδες; Έχουμε έναν προγραμματισμό, παίζουμε σερί παιχνίδια εδώ και ενάμιση μήνα κι έχουμε κι άλλα».