Χαλαρή "τριάρα" ο Απόλλων Λάρισας

Χαλαρό απόγευμα είχε ο Απόλλων Λάρισας.
Η ομάδα της Θεσσαλίας, υπό το βλέμμα του Κώστα Φραντζέσκου που θα αναλάβει την τεχνική του ηγεσία, επιβλήθηκε 3-0 του Καραϊσκάκη.
Στο 38' ο Δούμτσιος έκανε το σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αστρά. Ένα λεπτό αργότερα, ο Σκούπρα έκανε την ατομική ενέργεια, μπήκε στην περιοχή, επιχείρησε το σουτ, με τον Σοϊλεμέζογλου να διώχνει δύσκολα στα πλάγια. Ο Γιάκος εκτέλεσε φάουλ ένα μέτρο έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Σοϊλεμέζογλου.
Ο Απόλλωνας μπήκε μπροστά σκορ 1-0 στο 40', ο Μπαλογιάννης εκτέλεσε το φάουλ, μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής, ο Μόρας πήρε τη κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, ο Σοϊλεμέζογλου απέκρουσε, στην επαναφορά ο Αθανασιάδης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Αυτό ήταν και το πρώτο γκολ του Κλάους μετά από 2 χρόνια.
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, στο 46', η ομάδα της Λάρισας έκανε το 2-0 με εξαιρετικό σουτ του Μπάμπη έξω από τη περιοχή. Ο Φαν Ίπερεν έκανε το λάθος διώξιμο, ο Μπάμπης το εκμεταλλεύτηκε και με σουτ σημείωσε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του.
Ο Μπαστιάνος στο 78' έκλεψε τη μπάλα από τον Παπανίκου, μπήκε στη περιοχή και με λόμπα σημείωσε το 3-0 για τον Απόλλωνα, σκορ το οποίο δεν άλλαξε μέχρι το τέλος με την ομάδα της Λάρισας να παίρνει την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.
ΠΗΓΗ: mikriliga.com