Τσάμπα ήττα...

Με το αριστερό και με ήττα ξεκίνησε το 2021 για τον ΠΑΣ Γιάννινα!
Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη γνώρισε την ήττα στους «Ζωσιμάδες» από τον αποτελεσματικό Απόλλωνα Σμύρνης με 1-3 και βλέπει ότι ο... ανήφορος στον β' γύρο είναι απότομος! Για ένα ακόμη παιχνίδι η ανατροπή στο σκορ είναι η κακή συνήθεια που δεν... κόβεται!
 
Με το ζόρι... «Χ»!
 
Πολύ καλύτερος ο ΠΑΣ στο α' ημίχρονο, έμεινε στο 1-1 με έναν αντίπαλο ο οποίος ισοφάρισε με... μηδέν ευκαιρίες! Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, και σκόραρε νωρίς στο ματς, στο 7ο με αυτογκόλ του Λισγάρα. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για να δεύτερο γκολ, το πέτυχαν με τον Κριζμάν στο 35ο αλλά ο έλεγχος στο VAR... έβγαλε επιθετικό του Κροάτη στον Χουχούμη. Ο Απόλλωνας από το πουθενά... έφτασε στο 1-1, με πέναλτι του Φατιόν στο 43ο μετά από ανατροπή του Παντελάκη στον Ιωαννίδη σε βαθιά σέντρα στα καρέ του ΠΑΣ!
 
«Πνίγηκε» στη βροχή!
 
Στην επανάληψη η ραγδαία βροχόπτωση έκανε βαρύ το τερέν και δεν επέτρεψε να παιχτεί τεχνικό ποδόσφαιρο. Η ομάδα που είχε την δύναμη κατάφερε να ανταπεξέλθει στον αγωνιστικό χώρο και αυτή ήταν η φιλοξενούμενη. Οι «Κυανόλευκοι» πλήρωσαν τα λάθη τους και είδαν τον Απόλλωνα με δύο αντεπιθέσεις στο 72ο με τον Ιωαννίδη, και στο 83ο με τον Λαγό, να παίρνει ένα σημαντικό τρίποντο εκτός έδρας και να τον προσπερνά στη βαθμολογία.
 
Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Οικονομόπουλος (79' Λιάσος), Πίρσμαν (88' Δούμτσης), Παντελάκης, Εραμούσπε, Κάργας, Ντομίγκες, Παμλίδης, Ελευθεριάδης, Λεό (46' Καρτάλης), Κριζμάν.
Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος): Βέρχουλστ, Σλίβκα, Χουχούμης (46' Μπρούσιτς), Λισγάρας, Ντομίγκες, Μπαξεβανίδης, Κολ (90' Λαγός), Φερνάντεζ (77' Βιτλής), Ιωαννίδης (77' Ντάουντα), Μπεντινέλι (70' Τσιλούλης), Φατιόν. ΠΗΓΗ: sportsioannina.gr

* Την επόμενη αγωνιστική (06/01, 17:15) ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΛ.