"Τεσσάρα" η Μπάρτσα με σούπερ Μέσι

Εύκολο απόγευμα είχε η Μπαρσελόνα, καθώς επικράτησε στο "Λος Κάρμενες" της Γρανάδα με 0-4 για την 18η αγωνιστική ημέρα της Πριμέρα Ντιβιζιόν.
Οι Καταλανοί είχαν σε εξαιρετική ημέρα τον Γκριεζμάν και τον Μέσι, οι οποίοι πέτυχαν από δύο γκολ και έτσι εύκολα πήραν το τρίποντο, συνεχίζοντας έτσι τα θετικά αποτελέσματα, αφού ηττήθηκαν τελευταία φορά στις 5 Δεκεμβρίου. Πλέον ανέβηκαν στην 3η θέση της βαθμολογίας με 34 πόντους.
Οι Καταλανοί μπήκαν μπροστά στο σκορ στο 12ο λεπτό, όταν ο Μπούσκετς έβγαλε μπαλιά μέσα στην περιοχή, ο Σολδάδο στην προσπάθειά του να απομακρύνει έδωσε την μπάλα στον Γκριεζμάν, ο οποίος σκόραρε. Αν και το γκολ ακυρώθηκε αρχικά από τον επόπτη ως οφσάιντ, στη συνέχεια μέτρησε. Η Μπαρτσελόνα είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο 35' έκανε το 0-2. Ο Γκριεζμάν άφησε την μπάλα στον Μέσι, εκείνος πάτησε περιοχή και με ένα πολύ όμορφο πλασέ την έστειλε στα δίχτυα. Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ, δεν σταμάτησε εκεί, αφού πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 42ο λεπτό. Οι Καταλανοί είχαν κερδίσει φάουλ σε καλό σημείο, εκείνος ανέλαβε την εκτέλεση και με αυτόν τον τρόπο έκανε το 0-3. Το τελικό 0-4 έγινε στο 63' όταν ο Ντεμπελέ σήκωσε την μπάλα στην περιοχή για τον Γκριεζμάν και εκείνος σκόραρε με ωραίο πλασέ.
Σημαντικό ήταν το σημερινό ματς και για τον Σέρχιο Μπούσκετς, ο οποίος συμπλήρωσε 600 επίσημες εμφανίσεις με την Μπαρσελόνα.