Αυτή είναι η επετειακή φανέλα του Παναθηναϊκού για το Γουέμπλεϊ (pics)

Τον Ιούνιο συμπληρώνονται 50 χρόνια από το έπος του Γουέμπλεϊ, όπου ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε τον Άγιαξ στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ομάδων Ευρώπης.
Όπως σας ενημερώσαμε, η "Πράσινη" ΠΑΕ προανήγγειλε μία σειρά από δράσεις για να τιμήσει την σπουδαία επέτειο, όπως τη δημιουργίας μίας ξεχωριστής φανέλας. Μάλιστα, με αυτή την εμφάνιση θα παραταχθούν την Κυριακή οι παίκτες του Τριφυλλιού στο ματς με την ΑΕΛ στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Η φανέλα είναι διαθέσιμη και μέσω της μπουτίκ του Παναθηναϊκού, η οποία επιτρέπει μία πιο κοντινή ματιά μέσω Διαδικτύου.

Η σχετική περιγραφή της αναφέρει:

«Η επίσημη εμφάνιση του Παναθηναϊκού 2020-21 για τα εντός έδρας παιχνίδια, Kappa Kombat Pro, με χρυσό κέντημα δάφνης και την ημερομηνία της πιο χρυσής σελίδας στην ιστορία του Παναθηναϊκού, τον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών στις 02-06-1971 ενάντια στον Άγιαξ στο στάδιο Wembley.
Με θερμοκολλημένα λογότυπα, Τριφύλλι, τύπωμα “Πάμε Στοίχημα” και κάθετες λευκές γραμμές. Διαθέτει τεχνολογία Hydro-Way Protection για απώθηση του ιδρώτα και αναπνοή του δέρματος».

Δείτε τις φωτογραφίες: