ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: "Δεν γλιστρήσαμε, μας έσπρωξαν"

Επίσημη είναι η αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα μετά την αναμέτρηση των Ηπειρωτών με τον Απόλλωνα Σμύρνης και ειδικά το ακυρωθέν γκολ του Σάντι Κριζμάν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε πριν από λίγο:

"Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς θέλαμε να ευχηθούμε από τα βάθη της καρδιάς μας το 2021 να είναι η χρονιά που θα πάρουμε όλοι πίσω τις ζωές μας.

Θα ευχηθούμε όμως να εκλείψουν και οι ακούσιες, όπως συνεχίζουμε να πιστεύουμε, αδικίες σε βάρος της ομάδας μας.

Σήμερα είδαμε μια ακόμη επανάληψη των όσων ακατανόητων ζούμε την τρέχουσα σεζόν. Πετύχαμε ένα γκολ που ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ, ενώ ταυτόχρονα είδαμε σκληρά παιξίματα να μην ελέγχονται πειθαρχικά.

Ζητάμε συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας μας για το σημερινό κακό αποτέλεσμα.

Θα επανέλθουμε και θα πάρουμε πίσω αυτό που μας αξίζει.

Θα συνεχίσουμε να παίζουμε το ποδόσφαιρό μας, όπως εμείς θεωρούμε, χωρίς ακρότητες, χωρίς υπερβολές, χωρίς λεονταρισμούς, χωρίς θεατρινισμούς και προκλήσεις.

Θα συνεχίσουμε να παίζουμε όπως αρμόζει στην μεγάλη αγάπη όλων των Ηπειρωτών.

Αλλά δε θα είμαστε πλέον σιωπηλοί.

Όχι για να πάρουμε τα «σποράκια», όπως συχνά λέγεται στο άθλημα που υπηρετούμε, αλλά για να μη ζήσουμε τις ίδιες καταστάσεις με το 2019.

Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Διοίκηση του ΠΕΑΚΙ και τον κ. Κολόκα προσωπικά, όλους τους εργαζόμενους του ΠΕΑΚΙ αλλά και της ΠΑΕ, που δουλεύουν ακατάπαυστα για να έχουμε ένα γήπεδο που αντέχει ακόμη και τόνους νερού όπως σήμερα".