Νικολιάς για ΑΕΛ-ΠΑΟΚ: «Ήμασταν 10 δευτερόλεπτα πριν την μεγάλη νίκη»

Η ΑΕΛ έδωσε και την «ψυχή της» στο ματς με τον ΠΑΟΚ, όπως επεσήμανε ο Αλέξανδρος Νικολιάς.
Ο άσος των «Βυσσινί» ξεκαθάρισε πως χρειάζεται και τύχη σε ματς όπως αυτό, ενώ παράλληλα, έδειξε αισιόδοξος για την συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του πρώην άσου της ΑΕΚ και του ΠΑΣ Γιάννινα:

«Δώσαμε την ψυχή μας, ήταν δύσκολο παιχνίδι ξέραμε ποιον έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Τρέξαμε πολύ σταθήκαμε καλά. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε, κινδυνέψαμε σε δύο-τρεις στιγμές λόγω της ποιότητας του ΠΑΟΚ. Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να έχεις και λίγο τύχη για να πάρεις αποτέλεσμα, ήμασταν δέκα δευτερόλεπτα πριν την μεγάλη νίκη αλλά δυστυχώς στην τελευταία φάση δεχτήκαμε το γκολ.
Δεν τα παρατάμε, δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε. Μέσα το κεφάλι και αν συνεχίσουμε έτσι θα πάμε για μεγάλα πράγματα. Αλλά με ταπεινότητα και όχι το μυαλό έξω από το κεφάλι».

Για την συνέχεια:
«Δεν προλαβαίνουμε να σκεφτούμε κάτι άλλο την Τετάρτη παίζουμε με τον ΠΑΣ Γιάννινα, θα ήμασταν ευτυχισμένοι αν κερδίζαμε αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο είμαστε συνηθισμένοι σε αυτά αλλά θα πρέπει να συνηθίσουμε και τις νίκες».

Για την διακοπή και την δουλειά:
«Η ομάδα δουλεύει πολύ καλά, επέστρεψαν και κάποιοι τραυματίες είμαστε μια γροθιά και θα παλέψουμε».

Για τους λίγους βαθμούς:
«Δεν έχουμε πάρει τους βαθμούς που θέλαμε ίσως αξίζαμε κάτι παραπάνω αλλά αυτό είναι στα πόδια μας να το διορθώσουμε. Είναι κρίμα αυτή η νοοτροπία και αυτή η ομάδα να μην έχει αποτέλεσμα βαθμολογικό».