Χιμένεθ: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ, ήταν δίκαιη νίκη»

Τα συγχαρητήριά του έδωσε στον ΠΑΣ Γιάννινα για την νίκη του επί της ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ.
Ο προπονητής της Ένωσης, μιλώντας στη Nova, δήλωσε παράλληλα πως είναι θυμωμένος για την ομάδα του.
 
Αναλυτικά όσα είπε:
 
Για την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου κυρίως και τι έφταιξε: «Θέλω να συγχαρώ την ομάδα των Ιωαννίνων για τη δίκαιη νίκη. Ήταν δίκαιη νίκη, γιατί μπήκαν πολύ δυνατά από το πρώτο λεπτό. Εμείς χαρίσαμε τα πρώτα 45λεπτά. Είμαι πάρα πολύ θυμωμένος, γιατί παρόλο που δεν μπήκαμε καλά, ένα παράλογο πέναλτι μας έφερε πίσω στο σκορ. Από εκεί και πέρα ήμασταν μία ομάδα που δεν είχε καμία σχέση με του δευτέρου ημιχρόνου. Περισσότερο από τα λάθη που κάναμε εμείς, παρά με το πλεονέκτημα του αντιπάλου. Αυτά που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο ήταν να χρησιμοποιήσουμε ότι πιο επιθετικό στοιχείο είχαμε στον πάγκο. Αυτό σημαίνει ότι παίρνεις το ρίσκο και μπορεί να δεχθείς κι άλλο γκολ. Χρειάστηκε να ρισκάρουμε υπερβολικά στο δεύτερο ημίχρονο, γιατί δεν παίξαμε στο πρώτο».
 
Για το πρόβλημα στην κυκλοφορία και τα εξτρέμ με τους Γκαρσία και Τάνκοβιτς: «Δεν ήταν εντός γηπέδου και οι δυο, γιατί δεν πέρασαν ούτε έναν παίκτη. Όταν παίζουμε με εξτρέμ όπως έκανε ο Γκαρσία με τον ΠΑΟΚ, είναι για να περάσουν έναν αντίπαλο. Δεν το έκαναν».
 
Αν ήταν πισωγύρισμα το αποτέλεσμα: «Παρά τους βαθμούς, η ομάδα πρέπει να σκεφτεί ότι δεν είμαστε κανένας αν δεν παίζουμε στο 100%».
 
Για το παιχνίδι και αν πίστεψαν οι παίκτες ότι δεν θα ήταν εύκολο όπως είχε είπε: «Φοράμε μία φανέλα μίας μεγάλης ομάδας και πρέπει να παίζουμε κάθε τρεις ημέρες, όπως καθορίζει το πρόγραμμα. Έχει βάρος η φανέλα και πρέπει να είμαστε ικανοί να την υπερασπιστούμε. Δεν είναι ότι παίζουμε μία φορά. Πρέπει κάθε φορά να παίζεις. Αυτή η φανέλα έχει βάρος…».