ΕΠΟ: Υποψήφιος και επίσημα για πρόεδρος ο Ζαγοράκης

Και επίσημα ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα είναι για πρόεδρος της ΕΠΟ.
Ο αρχηγός της Πρωταθλήτριας Ευρώπης του 2004, Εθνικής Ελλάδος, σε συνάντηση που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη επισημοποίησε την υποψηφιότητα.
Η επανένταξη του μέχρι πρότινος ανεξάρτητου ευρωβουλευτή στην ευρωκοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας επισφραγίστηκε σήμερα με τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου έλαβε και την στήριξη του πρωθυπουργού για να διεκδικήσει την προεδρία της ΕΠΟ.
Στην κυβερνητική ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά τη συνάντηση σημειώνεται ότι "ο Θεόδωρος Ζαγοράκης επανεντάσσεται στην ευρωκοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας".
Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές κατά τη συνάντησή τους ο Ζαγοράκης ενημέρωσε τον πρωθυπουργό ότι ύστερα από διερευνητικές συζητήσεις, προτίθεται να διεκδικήσει την ηγεσία της ΕΠΟ, "προκειμένου να υπηρετήσει από άλλη θέση το Ελληνικό ποδόσφαιρο και να εφαρμόσει το νέο ολιστικό σχέδιο για τη θεσμική αναμόρφωσή του".
Ο πρωθυπουργός "δήλωσε την ικανοποίησή του για την απόφαση του Θεόδωρου Ζαγοράκη και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό του".
Παρών στη συνάντηση ήταν ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.