Ρονάλντο: "Ο Μαραντόνα άλλαξε την ζωή πολλών ανθρώπων, αλλά και την δική μου"

Ο κανονικός Ρονάλντο μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου της Βαγιαδολίδ, αποχαιρέτησε τον επιστήθιο φίλο του, Ντιέγκο Μαραντόνα και τόνισε ότι ο Αργεντίνος "Θεός" του ποδοσφαίρου αποτέλεσε πηγή έμπνευσης, αλλάζοντας τόσο τη δική του ζωή όσο και πολλών ανθρώπων.
Το "Φαινόμενο", που είναι ιδιοκτήτης και πρόεδρος της Ισπανικής ομάδας, δήλωσε:

"Ο Ντιέγκο άλλαξε τις ζωές πολλών ανθρώπων, μαζί και τη δική μου. Θα είμαι αιώνια ευγνώμων για την έμπνευση που μου προσέφερε. Ο καθένας ζει τη ζωή του όσο καλύτερα μπορεί και δεν πρέπει να κρίνεται γι' αυτό. Ήταν ένας θερμός, φανταστικός, χαρούμενος και γεμάτος συναισθήματα άνθρωπος που μας έκανε όλους να τον ερωτευτούμε και άφησε μια απίστευτη κληρονομιά στο ποδόσφαιρο.
Είχαμε πάει για δείπνο μαζί και τον ρώτησα για την προέλευση του θρύλου ότι φοράει πάντα δύο ρολόγια. Μου είπε ότι τα φοράει επειδή και τα δυο ήταν δώρα από την κόρη του, δεν τα έβγαζε ποτέ. Όταν τελείωσε όμως το δείπνο μου προσέφερε το ένα. Εγώ δεν ήθελα να το δεχθώ, αλλά θύμωσε και το κράτησα. Θα το κρατήσω για όλη μου τη ζωή για να θυμάμαι τη γενναιοδωρία, την ευγένειά του και το τι άνθρωπος ήταν".

Στο άκουσμα της θλιβερής είδησης, την περασμένη εβδομάδα, ο Ρονάλντο είχε δημοσιεύσει στα social media φωτογραφία του Ντιέγκο με το εξής περιεχόμενο: "Τι θλιβερή ημέρα για το ποδόσφαιρο. Το άθλημα χάνει ένα από τα μεγαλύτερα ινδάλματά του. Χάνω ένα φίλο, το ταλέντο του οποίου με ενέπνευσε. Είμαι ευγνώμων που η Ιστορία μου συναντήθηκε με τη δική σου. Η κληρονομία σου είναι αιώνια. Η μαγεία σου δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Αναπαύσου εν ειρήνη φίλε μου".