Βαρύ το κλίμα και στην Βαρκελώνη, η Μπαρσελόνα τίμησε την μνήμη του Μαραντόνα

Η Μπαρσελόνα θρηνεί μαζί με τον υπόλοιπο πλανήτη τον χαμό του Ντιέγκο Μαραντόνα.
Ο "Θεός" του ποδοσφαίρου, στην τεράστια καριέρα του, φόρεσε και την φανέλα της Μπάρτσα και η ομάδα της Καταλωνίας δεν τον ξέχασε ποτέ.
Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η τραγική είδηση της απώλειάς του, οι σημαίες έξω από τα γραφεία του συλλόγου και στο Καμπ Νου κυματίζουν μεσίστιες. Η σημερινή αναμέτρηση εναντίον της Οσασούνα (4-0 νίκησε η Μπάρτσα) διεξήχθη κάτω από πολύ βαρύ κλίμα. Στις κερκίδες του Καμπ Νου τοποθετήθηκε η φανέλα του Μαραντόνα με το 10, που φορούσε ο Αργεντίνος θρύλος.
Ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος σκόραρε το 4ο γκολ των γηπεδούχων στο 73', δεν ξέχασε ούτε αυτός τον Ντιεγκίτο, με τον οποίο άλλωστε ήταν και κουμπάροι, καθώς έχει βαφτίσει τον Μπέντζαμιν Αγκουέρο, γιό του Κουν Αγκουέρο και της κόρης του Μαραντόνα, Τζιανίνα. Ο Μέσι, σε μια συγκλονιστική στιγμή, μόλις σκόραρε, έβγαλε την φανέλα του, φορώντας από μέσα την φανέλα της Νιούελς Ολντ Μπόις του Μαραντόνα, από την σεζόν 1993/94 και έδειξε συγκινημένος προς τον ουρανό.
Επίσης στο 29ο λεπτό οι Καταλανοί άνοιξαν το σκορ με τον Μπρέιθγουεϊτ. Ο Μέσι βρήκε υπέροχα τον Άλμπα στα αριστερά και εκείνος γύρισε μέσα στην περιοχή. Ο Κοουτίνιο σε πρώτη φάση επιδίωξε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα αποτυχημένα και ακολούθησαν οι Μπρέιθγουεϊτ με τον Μέσι. Ο Δανός ήταν εκείνος που σκόραρε, με τον Μέσι μιμείται κατά κάποιον τρόπο το "Χέρι του Θεού", χωρίς ωστόσο να καταφέρει να βρει την μπάλα.
Να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του ματς κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, όπως σε όλα τα ματς στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, ενώ οι ποδοσφαιριστές φορούσαν μαύρα περιβραχιόνια.