Το «μπαμ» με Τάσο Κυριάκο!

Το «μπαμ» με την απόκτηση του Τάσου Κυριάκου έκανε ο Ηρακλής Χάλκης!
Όπως διαβάζουμε στο athleticlarissa.gr, είναι μία πολύ μεγάλη μεταγραφική κίνηση για τους «Κυανόλευκους» της Λάρισας, που φέρει την υπογραφή του προέδρου του συλλόγου, Χρήστου Πρίφτη, που κάνει τα πάντα για την ομάδα! Ο πρώην άσος του ΠΑΣ Γιάννινα, Πρωταθλητής και Κυπελλούχος Ελλάδος με τον Ολυμπιακό και Πρωταθλητής Κύπρου με την Ομόνοια, έχει ένα πολύ βαρύ βιογραφικό με θητεία σε όλες τις Εθνικές κατηγορίες.
Η παρουσία του Τάσου Κυριάκου στο πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής αποτελεί σημείο αναφοράς και δείχνει και τους υψηλούς στόχους της ομάδας που θέλει να κάνει το άλμα στη μεγάλη τοπική κατηγορία.
Ο 42χρονος Τάσος Κυριάκος έχει 134 συμμετοχές και 12 γκολ στην Α' Εθνική, 114 συμμετοχές και 15 γκολ στη Β', ενώ στη Γ' Εθνική μετρά 67 εμφανίσεις και έχει σκοράρει έξι φορές. Επίσης, έχει περάσει και από το πρωτάθλημα της Κύπρου.
Αναλυτικά, έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Πελασγιώτιδα, Απόλλωνα Λάρισας, ΑΕΛ, Καλλιθέα, Ολυμπιακό, Άρη, Αστέρα Τρίπολης, Ομόνοια Λευκωσίας, ΠΑΣ Γιάννινα, Νίκη Βόλου, Ηρακλή, Πανηλειακό, Απόλλωνα Σμύρνης, Τύρναβο, Αστέρα Αμαλιάδας, Διαγόρα Στεφανοβικείου, Α.Σ. Άνω Μερά Μυκόνου.
* Το Campion.gr του εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία!