Θέλει εξ ολοκλήρου το Euro η Αγγλία!

Η Αγγλία και η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας βρίσκονται σε συζητήσεις με την ΟΥΕΦΑ για την πιθανή ανάληψη ολόκληρης της διεξαγωγής του Euro του καλοκαιριού σε μια προσπάθεια ανατροπής των σχεδίων που υπάρχουν αυτή τη στιγμή για παιχνίδια σε 12 μεγάλες πόλεις της Ευρώπης!
Λίγο καιρό μετά το ξεκαθάρισμα από πλευράς ΟΥΕΦΑ για το πλάνο το οποίο προχωράει κανονικά μέχρι στιγμής και αφορά την κανονική διεξαγωγή του Euro σε 12 πόλεις της Γηραιάς Ηπείρου όπως αρχικά είχε αποφασιστεί, ανάλογα βέβαια και με τα επιδημιολογικά δεδομένα, η FA προσπαθεί να κάνει το κόλπο γκρόσο!
Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της Daily Mail, η FA προσπαθεί να πείσει την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να γίνει ολόκληρο το τουρνουά επί Αγγλικού εδάφους κι όχι μόνο ορισμένα ματς των ομίλων, οι ημιτελικοί και ο μεγάλος τελικός που ούτως ή άλλως έχουν προγραμματιστεί να λάβουν χώρα στο «Γουέμπλεϊ».
Σε αυτές τις συζητήσεις που φέρονται να πραγματοποιούνται, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας έχει ως διαπραγματευτικό όπλο την αισιοδοξία της πως ο κόσμος θα έχει καταφέρει να επιστρέψει στα γήπεδα και θα είναι πιο ασφαλές αν αυτό γίνει σε μια χώρα. england365.gr