"Έκλεψε" την ισοπαλία ο Παναιτωλικός στα Ιωάννινα (video)

Ισόπαλοι χωρίς σκορ (0-0) αναδείχθηκαν ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός στους "Ζωσιμάδες" για την 8η αγωνιστική ημέρα της Σούπερ Λιγκ.
Ένα αποτέλεσμα το οποίο, βάσει της εικόνας μέσα στο γήπεδο, αδικεί κατάφορα την ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη η οποία έχασε σωρεία ευκαιριών για να πάρει το "τρίποντο" της νίκης. Όμως υπάρχει και ο γνωστός κανόνας του ποδοσφαίρου... 
Ο ΠΑΣ έπαιξε σαν "την γάτα με το ποντίκι" του Αγρινιώτες οι οποίοι κλείστηκαν στην εστία τους, έβαλαν το "πούλμαν" μπροστά και απέκρουαν τις κατά βούληση βολές των Ηπειρωτών. Έτσι το τελικό 0-0 περισσότερο με "κλοπή" μοιάζει, παρά με ισοπαλία.
Ο "Άγιαξ της Ηπείρου" είχε δοκάρια με τους Ελευθεριάδη στο 38' και Πντελάκη στο 85' και κλασσικές ευκαιρίες με τους Λεό, Σάλιακα, Παμλίδη, Ελευθεριάδη και Παντελάκη, ενώ στο 73' ο διαιτητής Ευαγγέλου δεν έδωσε πέναλτι σε σε χτύπημα του Μεντόσα πάνω στον Καρτάλη.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα: Χουτεσιώτης, Σάλιακας (74' Οικονομόπουλος), Παντελάκης, Κάργας, Πίρμαν, Σιόντης, Λιάσος (74' Ντομίνγκες), Νάουμετς (61' Καρτάλης), Ελευθεριάδης, Παμλίδης, Λεό.
Παναιτωλικός: Κνετ, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος, Καρασαλίδης (72' Μαλής), Βάντερσον, Ντάλσιο (92' Τσιγγάρας), Ντίας, Αριγίμπι (65' Μάζουρεκ), Γιάκολις, Μεντόσα (92' Ντουάρτε), Βέργος.

* Την επόμενη αγωνιστική (22/11, 19:30), μετά την διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ.

Δείτε το βίντεο με τις σημαντικότερες φάσεις της αναμέτρησης: