Ρικ Πάρι: «Λάθος για την Τσέλσι που ο Αμπράμοβιτς δεν κράτησε τον Τζέραρντ στο γιότ του»

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη στην Ιστορία της Τσέλσι αποκάλυψε ο Ρικ Πάρι!
Ο άλλοτε Εκτελεστικός Διευθυντής της Λίβερπουλ και νυν Πρόεδρος της English Football League, μίλησε για το καλοκαίρι του 2004, όταν η Τσέλσι δεν κατάφερε να αποκτήσει τον μεγάλο της πόθο, τον Στίβεν Τζέραρντ σε μια μεταγραφή που πιθανώς θα της άλλαζε την Ιστορία!
Ο Stevie G μετά τον αποκλεισμό της εθνικής ομάδας της Αγγλίας στο Euro 2004 και έπειτα από λίγες ημέρες διακοπών, είχε αποφασίσει να φύγει από τους «Κόκκινους». Βέβαια στο τέλος της σεζόν και συγκεκριμένα τον Μάιο του 2005 η Λίβερπουλ στέφθηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Ο Ρικ Πάρι, ένας από τους ισχυρότερους ανθρώπους στο Αγγλικό ποδόσφαιρο, στο ντοκιμαντέρ που έφτιαξε το BBC για την επιστροφή της Λίβερπουλ στην κορυφή και την κατάκτηση του Πρωταθλήματος έπειτα από 30 χρόνια, ανέφερε:

«Την πρώτη μέρα που ήρθε ο Μπενίτεθ έπρεπε να του πω ότι ο Τζέραρντ είχε αποφασίσει να φύγει. Κατά τη διάρκεια του Euro 2004 ο Στίβι φέρεται να είχε αποφασίσει ότι ήθελε να πάει στην Τσέλσι. Το λάθος που έκανε η λονδρέζικη ομάδα ήταν να αφήσει τον Στίβεν να επιστρέψει στο Λίβερπουλ μετά το Euro. Έπρεπε να τον έχουν κρατήσει στο γιότ του Αμπράμοβιτς!»