Ισοπαλία η Εθνική στην Σλοβενία

Ισόπαλη χωρίς σκορ (0-0) φεύγει η Εθνική μας ομάδα από την Σλοβενία στην πρεμιέρα του Nations League, παραμένοντας έτσι αήττητη για 4ο σερί ματς.
Οι Σλοβένοι είχαν τον έλεγχο στο πρώτο εικοσάλεπτο αλλά δεν απείλησαν, σε αντίθεση με την Ελληνική ομάδα που πήρε την κατοχή στο υπόλοιπο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου και είχε δύο καλές ευκαιρίες, χωρίς πάντως να φτάσει σε υψηλό επίπεδο απόδοσης.
Στο 26' ο Λημνιός σέντραρε αλλά ο Γιαννούλης δεν κατόρθωσε να μπει στην πορεία της μπάλας και να σκοράρει απέναντι στον Όμπλακ, που ήταν εξουδετερωμένος.
Τρία λεπτά αργότερα ο Μπακασέτας συνεργάστηκε με τον Μπακάκη που σέντραρε και η μπάλα έφτασε στον Παυλίδη, ο οποίος από τη μικρή περιοχή και πλάγια δεξιά προσπάθησε να κάνει το τακουνάκι, αλλά ο τερματοφύλακας της Ατλέτικο Μαδρίτης απέκρουσε.
Πάντως, ο... χορός των ευκαιριών για την Εθνική είχε ξεκινήσει στο 16ο λεπτό, όταν σε σέντρα από δεξιά ο Μπλάζιτς παραλίγο να σημειώσει ένα εντυπωσιακό αυτογκόλ, με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω από την εστία.
Η Ελλάδα ανέβασε ακόμη περισσότερο την απόδοσή της στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου και πίεσε τους γηπεδούχους, τους οποίους δεν άφηνε να περάσουν τη μεσαία γραμμή. Στο 52' οι παίκτες του Φαν'τ Σιπ ξεδιπλώθηκαν ωραία, ο Παυλίδης βρήκε τον Λημνιό που σούταρε από την περιοχή και πλάγια δεξιά, όμως ο Όμπλακ απέκρουσε χαμηλά.
Προϊόντος του χρόνου ο ρυθμός άρχισε να πέφτει, κάτι λογικό αφού οι ομάδες και από δεκάμηνη αγωνιστική προέρχονταν και ξεκίνημα της νέας περιόδου είναι.
Η Ελλάδα εξακολουθούσε να ορίζει την τύχη του αγώνα, στο 81' ο Σιόβας που ήρθε από πίσω σε στημένη μπάλα δεν τη βρήκε σωστά και χάθηκε μεγάλη ευκαιρία, αλλά στο 86' η Εθνική παραλίγο να φύγει ηττημένη, όταν στη σέντρα του Ζίβετς η προβολή του Σπόραρ έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μπάρκα, στη μοναδική ευκαιρία των Σλοβένων.