ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΑΣ 2019-2020!

Η Λίβερπουλ είναι και πάλι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΑΣ! Το βράδυ της Τετάρτης 22 Ιουλίου δεν ήταν όπως ένα συνηθισμένο βράδυ! Οι Πρωταθλητές Ευρώπης και Κόσμου είναι και επίσημα ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΑΓΓΛΙΑΣ! Το καμάρι του Μέρσεϊσάιντ, το δημιούργημα του Γιούργκεν Κλοπ κατέκτησε και πάλι το Πρωτάθλημα δίνοντας τέλος στην προσμονή!
Το τρόπαιο παραδόθηκε στα χέρια των θριαμβευτών, στα χέρια των κυρίαρχων του Αγγλικού, Ευρωπαϊκού και Παγκοσμίου ποδοσφαίρου από τον εμβληματικό Κίνγκ Κένι Νταλγκλίς, στο πόντιουμ στην θρυλική εξέδρα Κοπ! Σκορπώντας έτσι ντελίριο ενθουσιασμού στα εκατομμύρια των φίλων των "Ρεντς" σε ολόκληρο τον Κόσμο και στις χιλιάδες που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς έξω από το Άνφιλντ!
Συγχωρέστε μας, αλλά είναι μια βραδιά που τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να την περιγράψουν, για να περιγράψουν συναισθήματα, για να περιγράψουν την χαρά και την υπερηφάνεια που έδωσαν στους φανς του οι ΠΑΝΑΞΙΟΙ θριαμβευτές, για να περιγράψουν την χαρά και την υπερηφάνεια που έδωσαν στους ανθρώπους που μεγάλωσαν με αυτή την μεγαλειώδη ομάδα! Η οποία φέτος κατέκτησε δια περιπάτου τον πολυπόθητο τίτλο!
Τα φώτα στο γήπεδο έσβησαν μετά το εντυπωσιακό 5-3 επί της Τσέλσι και ξεκίνησε η φαντασμαγορική βραδιά! Το τρόπαιο πήγε στο ειδικό πόντιουμ όπου είχε αρχίσει το lights-show και ο Σερ Κένι Νταλγκλίς περίμενε τον Κλοπ και έναν έναν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για να τους δώσει τα μετάλλιά τους.
Οι οικογένειες των μελών της Λίβερπουλ ήταν παρούσες στην εξέδρα σε συγκεκριμένο σημείο!
Μετά το Τσάμπιονς Λιγκ, το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, ο Τζόρνταν Χέντερσον έκανε τα γνωστά πατηματάκια του με ένα ακόμη τρόπαιο στα χέρια και το σήκωσε ψηλά στον ουρανό του Λίβερπουλ για να γραφτεί ξανά Ιστορία! Στο τέλος, όλοι αγκαλιάστηκαν, άφησαν το τρόπαιο στη μέση και τραγούδησαν το You'll Never Walk Alone σε ακόμα μια ανατριχιαστική στιγμή...

Δείτε μερικές φωτογραφίες από την αποψινή βραδιά και συνεχώς θα προσθέτουμε καινούριες: