Στη Νέα Ευκαρπία ο Απόλλων Πόντου, στη Νέα Σμύρνη ο Απόλλων Σμύρνης

Μακριά από τις φυσικές τους έδρες θα δώσουν τους (εντός) έδρας αγώνες τους αυτό το Σαββατοκύριακο για την 18η αγωνιστική ημέρα της Σούπερ Λιγκ 2, τόσο ο Απόλλων Πόντου, όσο και ο Απόλλων Σμύρνης.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα υποδεχθεί το Σάββατο τον Καραϊσκάκη στο γήπεδο του Μακεδονικού στη Νέα Ευκαρπία, λόγω της έξωσης που του έχει κάνει ο Ερασιτέχνης. Δεν μπορεί αυτή την φορά να παίξει στο γήπεδο της Νέας Τρίγλιας, όπως έγινε με τον ΠΑΣ Γιάννινα, διότι η ομάδα της Χαλκιδικής αγωνίζεται εντός έδρας με τον Ιάλυσο για την 21η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ και μάλιστα την ίδια ημέρα (Σάββατο 22/02).
Ο Απόλλων Σμύρνης θα υποδεχθεί την Κέρκυρα στο γήπεδο του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, γιατί το γήπεδο της Ριζούπολης θα κλείσει για τρεις εβδομάδες. Πρόκειται να γίνει επισπορά του χλοοτάπητα, καθώς ο αγωνιστικός χώρος είναι σε άσχημη κατάσταση.
Σύμφωνα με το αισιόδοξο σενάριο του χρονοδιαγράμματος, ο Απόλλων Σμύρνης θα επιστρέψει στη φυσική του έδρα στις 8 Μαρτίου, στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας για την 20ή αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος.