ΠΑΕ Απόλλων Πόντου: "Προσφεύγουμε στην Δικαιοσύνη για να τιμωρηθούν οι συκοφάντες" - Ανακοίνωση και των ποδοσφαιριστών

Επίσημη ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστή την πρόθεσή της να προσφύγει στην Δικαιοσύνη σχετικά με τις δηλώσεις του βετεράνου ποδοσφαιριστή της, ότι ήταν στημένο το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έβγαλε η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου.

Αναλυτικά:

"Η Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ έχει αποτανθεί, μέσω των νομίμων διαδικασιών, στον ραδιοφωνικό σταθμό “Metropolis 95.5” ώστε να εξασφαλίσει τα ηχητικά ντοκουμέντα των τελευταίων ημερών και να προσφύγει στην Δικαιοσύνη, προσδοκώντας να αναδειχθεί η αλήθεια – την οποία εμείς γνωρίζουμε καλύτερα απ’ τον καθένα – και να τιμωρηθούν παραδειγματικά τυχόν συκοφάντες, που επιχειρούν να βλάψουν την προσπάθεια της ομάδας μας και το ποδόσφαιρο, ευρύτερα".

Ανακοίνωση επίσης, μέσω της οποίας παίρνουν θέση, έβγαλαν και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας:

"Ως ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Πόντου αισθανόμαστε μεγάλη τιμή που φοράμε την κοκκινόμαυρη φανέλα, την οποία στο παρελθόν έχουν δοξάσει κάποιοι πολύ καλύτεροι από εμάς. Νιώθουμε ευλογημένοι γι αυτό που ζούμε και κάνουμε μέσα στο γήπεδο ό,τι μας είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να ανταποδώσουμε αυτή την τιμή, γνωρίζοντας πως η φανέλα είναι βαριά για τις δικές μας πλάτες σ’ αυτό το στάδιο της ποδοσφαιρικής μας πορείας. Ζούμε το όνειρό μας και είναι ανέντιμο να προσπαθούν κάποιοι να μας δηλητηριάσουν, προσβλέποντας σε τερτίπια που δεν μας αφορούν. Δεν γνωρίζουμε αν κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια για να φτάνουν στο σημείο να μας κατασυκοφαντούν για πράγματα που τα θεωρούμε αρρωστημένα, ακόμη και στο άκουσμά τους. Φυσικά θα ήταν ηθική αυτοκτονία για εμάς να ακολουθήσουμε τους συκοφάντες στον κατήφορό τους, μα ούτε και μπορούμε να δεχθούμε με απάθεια τις όποιες συκοφαντίες τυχάρπαστων και δολοπλόκων. Απευθυνόμαστε στην Π.Α.Ε. Απόλλων Πόντου, ώστε να κινηθούν οι διαδικασίες και να λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη όσοι μας προσάπτουν ανήκουστα για μας γεγονότα, τα οποία θεωρούμε αποκυήματα νοσηρής φαντασίας, κακοβουλίας και ματαιοδοξίας.

Θα συνεχίσουμε να δίνουμε και την ψυχή μας στο γήπεδο για την φανέλα του Απόλλωνα και ζητάμε κατανόηση που δεν μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερα. Μακάρι να έλθουν σύντομα καλύτερες ημέρες για την Απόλλωνάρα. Ακόμη και χωρίς εμάς.

Οι αρχηγοί της ομάδας και εκπρόσωποι του αποδυτηριακού χώρου

Δημήτριος Αμαραντίδης
Αλέξανδρος Καλογέρης
Νικόλαος Τσουμάνης"